• 11 Ιανουαρίου, 2020

Συνέχεια εκδηλώσεων και ευχαριστήριο της Ένωσης-Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η πίτα των Εμπόρων και βιοτεχνών

Συνέχεια εκδηλώσεων και ευχαριστήριο της Ένωσης-Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η πίτα των Εμπόρων και βιοτεχνών

Με το παρακάτω δελτίο τύπου τους, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, ανακοινώνουν τις αμέσως επόμενες δράσεις τους, ευχαριστούν τους χορηγούς για τη στήριξή τους στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αλλά και τους καταναλωτές που στήριξαν την τοπική οικονομία.

Η ανακοίνωση των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης

Η Ένωση Ε.Β.Ε.Α..θα ήθελε να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο Καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που στήριξαν με τις αγορές τους την τοπική αγορά και να αναφέρουμε ότι αυτοί αποτελούν την κινητήρια δύναμη του τόπου μας.

Η Ένωση προσπάθησε να τονώσει το εορταστικό κλίμα και να χαρίσει στιγμές χαράς και κεφιού με τις εκδηλώσεις που έλαβαν μέρος την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων σημαντική ήταν η οικονομική ενίσχυση όλων των χορηγών Sovel, Roussas, Ελαιουργία Μαγνησίας Μιχαήλ Κουφάκης Α.Ε., Βασ. Αργυρόπουλος, shell Δ. Τσιάπρας, Gossip, Colibri, Ritz, unique, εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού», e-almyros.gr, Metal Center-Στεφανής, ΑΦΟΙ Μπούρχα, Ι.ΚΤΕΟ Νέας Αγχιάλου, Ανθοδιακοσμήσεις «Κατσαούνης», Τύπωσέ το, Καλατζής (καφές), Χατζηκυριάκος-Γκούσιας Κουφώματα Αλουμινίου, Stretto, Φτελιά, ΟΠΑΠ Αρ. Καραχάλιος, Σκυρόδεμα Δημητρούλια ΒΙΟΤΣΙΜΕΝΤ-ΕΛΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ Α.Ε., Τυροκομείο Δαλακούρα «Όθρυς», Ενεργειακή Nobilis PRO AE-Κατασκευαστική Εταιρεία, Χρ. Μάγγας Wind, Ηλίας Μητράκος-Κρεοπωλείο η Γούρα, Οικογένεια Καραντζιά (μέλι) – Nova-Ιωάννης Μαμούρας και η στήριξη του Δήμου Αλμυρού.

Η όμορφη παρέα του “Pepito” με τον Αϊ Βασίλη ,τα ξωτικά και τον ξυλοπόδαρο κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κέντρο του Αλμυρού. Τους ευχαριστούμε όλους μαζί με τον κ. Καζη Αναστάσιο και Τάμπα Φώτη για τις όμορφες στιγμές που χαρίσανε στους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Να ευχαριστήσουμε και τα μέσα ενημέρωσης Λαός του Αλμυρού, e-almyros.gr, almyrosinfo και ταχυδρόμος για την προβολή των δράσεων.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά και στις εκπτώσεις που θα αρχίσουν από αυτή τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020. Η αγορά μας είναι ανταγωνιστική και προσφέρει την απαραίτητη ποικιλία ειδών για να καλύψετε τις ανάγκες σας. «Ψωνί-ζω στον Αλμυρό, στηρίζω την τοπική οικονομία.»

Η Ένωση συνεχίζει… με διάθεση για δράσεις και έργα και οργανώνει ήδη τον μεγάλο ετήσιο χορό. Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί χορός στο Κτήμα Τιμπλαλεξη Παπαθανασίου και ώρα 21:30.

Στην εκδήλωση θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και θα ανακοινωθούν και οι νικητές του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού βιτρίνας!! Καλούμε όλους τους συναδέλφους, φίλους και πολίτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση μας.

Τη μουσική επένδυση της βραδιάς έχει αναλάβει η 5μελης ορχήστρα του γνωστού καλλιτέχνη Χρήστου Παπαδόπουλου, με την Ιώ Νικολάου στο τραγούδι.

Με τιμή το Δ.Σ. της Ένωσης

Συνάντηση με την Δωροθέα Κολυνδρίνη
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπούντης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Θανάσης Χατζηκυριάκος εκπροσώπησαν την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού στη συνάντηση με την Δωροθέα Κολυνδρίνη. Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στο γραφείο της κας Κολυνδρίνη στο Βόλο και οι δύο άνδρες από τον Αλμυρό είχαν την ευκαιρία να προσκαλέσουν την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας στη χοροεσπερίδα, να την ενημερώσουν για τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Οκτωβρίου και να συζητήσουν για διάφορα θέματα που αφορούν την Ένωση, μεταξύ των οποίων αυτό σχετικά με το open mall.


Σχετικά Άρθρα

Ευχαριστήριο Αρετής Μπέη

Ευχαριστήριο Αρετής Μπέη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε…
Ευχαριστήριο  Μαρίας  Σταυραντώνη

Ευχαριστήριο Μαρίας Σταυραντώνη

Αγαπητοί  συνδημότες  και  συνδημότισσες Θα ήθελα να εκφράσω  ολόψυχα τις θερμότατες ευχαριστίες  μου, σε όλες και…
Ευχαριστήριο του ΕΠΑΛ Αλμυρού προς το ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Ευχαριστήριο του ΕΠΑΛ Αλμυρού προς το ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αισθάνονται…