• 23 Δεκεμβρίου, 2019

«Ζωντάνεψε» η Βρύναινα στην εκδήλωση του συλλόγου “Όθρυς” (φωτογραφίες)

«Ζωντάνεψε» η Βρύναινα στην εκδήλωση του συλλόγου “Όθρυς” (φωτογραφίες)

Μία ωραία γιορτή έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στη Βρύναινα από το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας «η Όθρυς» με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Συγκεκριμένα, στις 16:00 έγινε ο Αγιασμός και τα εγκαίνια των ανακαινισμένων γραφείων του συλλόγου στην πλατεία του χωριού κι ακολούθως τα παιδιά συμμετείχαν σε εορταστικές εκδηλώσεις. Έφτιαξαν χειροτεχνίες, ημερολόγια, διασκέδασαν με ζωγραφική προσώπου, τραγούδησαν, χόρεψαν, ενώ ιδιαίτερη στιγμή της ημέρας ήταν όταν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση άναψαν τα φαναράκια και τ’ άφησαν να ανέβουν στον ουρανό.

Με τον καιρό σύμμαχο, έγινε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου και …ο Άη Βασίλης μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά, ενώ μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν παραδοσιακά γλυκά των ημερών. Όλα αυτά στην εκδήλωση που κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός τα τελευταία χρόνια.

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βρύναινας «η Όθρυς» ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τις κυρίες που έφτιαξαν τα γλυκά και τους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και συμμετείχαν σ’ όλες τις δραστηριότητες συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Όπως επισήμανε η πρόεδρος Βάσω Χουλιαρά, επόμενες δράσεις θα είναι τα κάλαντα την παραμονή των Φώτων και η διοργάνωση της χοροεσπερίδας του συλλόγου μέσα στον Ιανουάριο –σε ημερομηνία που ακόμη δεν έχει «κλείσει»-, ενώ τα ημερολόγια του συλλόγου είναι ήδη σε κυκλοφορία

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις στη Βρύναινα:


Σχετικά Άρθρα

Γλέντι μέχρι το πρωί στον χορό του Συλλόγου Βρύναινας! Βίντεο και φωτογραφίες

Γλέντι μέχρι το πρωί στον χορό του Συλλόγου Βρύναινας! Βίντεο και φωτογραφίες

Πολύ θετική ήταν για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού…
Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη υλοτομία υποβάλει ο Δήμος Αλμυρού

Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη υλοτομία υποβάλει ο Δήμος Αλμυρού

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε όπως ο Δήμος Αλμυρού υποβάλει…
Γέμισε η πλατεία της Βρύναινας

Γέμισε η πλατεία της Βρύναινας

Πολύς κόσμος βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Βρύναινα και η λαϊκή ρεμπέτικη βραδιά που διοργάνωσε η…