• 24 Νοεμβρίου, 2019

“Χορταστική” ισοπαλία για Αγχίαλο και Μυρμηδόνες

“Χορταστική” ισοπαλία για Αγχίαλο και Μυρμηδόνες

Μεγάλο ματς σήμερα το πρωί στο οποίο Αγχίαλος και Μυρμηδόνες είχαν από ένα ημίχρονο και στο τέλος συμβιβάστηκαν με το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη συνεχίζει την αήττητη πορεία της στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΘ.

Πρώτη απειλή ένα σουτ του Μάτζαρη εκτός μεγάλης περιοχής που πέρασε λίγο άουτ. Στο 38’ το 0-1 με κεφαλιά του Παναγιώτη Βούλγαρη ύστερα από σέντρα του Τσόγκα και λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στο 43ο λεπτό, το 0-2 με φάουλ του Δήμου Τσόγκα από πλάγια αριστερή θέση. Οι αλλαγές στο ημίχρονο από τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο (μπήκαν οι επιθετικοί Απριγιάν, Καραγιώργος) άλλαξαν το ματς καθώς αμφότεροι ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους. Στο 64’ ο Απριγιάν το 1-2 και στο 69’ ο Καραγιώργος το 2-2. Ο αξιόλογος σκόρερ της Αγχιάλου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από αρκετά ματς που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Η Αγχίαλος είχε μία μεγάλη φάση στο 75’ με πλασέ του Απριγιάν άουτ σε τετ-α-τετ και δοκάρι στο 80’ με τον Θάνο.

Αγχίαλος: Καγιάννης, Τσάκαλος, Δαμάσκος, Λάζογλου, Μαγιόγλου, Τσέλιος, Δράγνης, Σίμος (46’ Απριγιάν), Θάνος, Νούσιας (83’ Σγατζής), Δημακόπουλος (46’ Καραγιώργος).
Μυρμηδόνες: Σαββίδης, Μακρής, Λανάι, Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Παλάσκας, Δ. Μπούρχας (68’ Κακλιάς), Τσόγκας, Ακριβός (88’ Νικηφοράκης), Μάτζαρης (85’ Τσεκρέζης), Π. Βούλγαρης.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…