• 16 Νοεμβρίου, 2019

Μεγάλη νίκη για τον ΓΣΑ, 3-2 τον Ηρακλή Λάρισας!!! (ρεπορτάζ)

Μεγάλη νίκη για τον ΓΣΑ, 3-2 τον Ηρακλή Λάρισας!!! (ρεπορτάζ)

Καταιγιστικός ο ΓΣ Αλμυρού στο α’ ημίχρονο όταν είχε φοβερή αποτελεσματικότητα στην κόντρα επίθεση, επικράτησε 3-2 του Ηρακλή Λάρισας και πανηγύρισε μεγάλη νίκη στην 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Δερμιτζάκης, Καναβός, Αναστασίου τα γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών, από το 27ο έως το 36ο του α’ μέρους!!! Στο φινάλε μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τέρματα στο 86’ και 89’ δίνοντας δραματικό τόνο στην αναμέτρηση.

Η διάταξη στον αγωνιστικό χώρο
Κάτω από τα δοκάρια ο Πολυμέρου, στην άμυνα δεξιά ο Κυριάκος, αριστερά ο Λάμπος και στόπερ οι Χολέβας, Παπακώστας. Δίδυμο στα χαφ οι Δημηνάς, Ζενούνης, πιο μπροστά τους ο Καναβός κι επιθετική τριάδα οι Δερμιτζάκης, Βουρδάκης με φουνταριστό τον Αναστασίου.
Ενός λεπτού σιγή
Πριν στη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Απόστολου Καπή που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.
Ανούσια εδαφική υπεροχή ο Ηρακλής, τα γκολ ο ΓΣΑ
Στο α’ ημίχρονο ο Ηρακλής Λάρισας είχε την εδαφική υπεροχή  και ο ΓΣ Αλμυρού τα γκολ παίζοντας καταπληκτικά στην κόντρα. Στο 16’ ο Δερμιτζάκης είχε σουτ από το ημικύκλιο που πήγε πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα και στο 21’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη φάση –και μοναδική στο α’ μέρος- όταν από πάσα του Κακαβίτση, ο Ναρίνογλου σούταρε από καλή θέση κι απέκρουσε με τα πόδια ο Πολυμέρου. Η άμυνα του Ηρακλή Λάρισας έπαιζε πολύ ψηλά και το πλήρωσε… Στο 27’ από γέμισμα του Παπακώστα, ο Δερμιτζάκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια δύο αμυντικών, έκλεψε την μπάλα, προχώρησε, ξεπέρασε τον Σπηλιόπουλο και σκόραρε από πλάγια με πλασέ. Στο 29’ ο ΓΣΑ είχε μεγάλη ευκαιρία: από φοβερή πάσα του Δερμιτζάκη, ο Αναστασίου είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει το κοντινό του σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον επερχόμενο Δημηνά που σούταρε αμαρκάριστος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ψηλά άουτ.  Στο 34’ έγινε το 2-0. Ο Βουρδάκης ξεκίνησε επέλαση από το κέντρο, έδωσε στον Δερμιτζάκη που έκανε γύρισμα-ασίστ, εκεί που ο Καναβός πολύ εύκολα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Και πριν καλά-καλά προλάβουν να συνέλθουν οι Λαρισαίοι, οι «κυανόλευκοι» -που σήμερα φόρεσαν μαύρη εμφάνιση- έκαναν το 3-0. Ο Δημηνάς έφυγε μόνος από το κέντρο, σε θέση τετ-α-τετ πλάσαρε, ο Σπηλιόπουλος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα και στην επαναφορά από κοντά ο Αναστασίου σκόραρε.
«Χαλαρά» στο β΄ημίχρονο
Στην επανάληψη, σουτ του Δημηνά από τα 25 μέτρα έφυγε ψηλά άουτ, ενώ δύο σουτ του Χρηστίδη εκτός μεγάλης περιοχής δεν είχαν στόχο, το ένα ήταν άουτ, το άλλο το μπλόκαρε ο Πολυμέρου με διπλή προσπάθεια. Ο Ηρακλής είχε την εδαφική υπεροχή αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα. Πάντως, σκόραρε δύο φορές στο φινάλε δίνοντας δραματικό τόνο στο ματς. Στο 86’ ο Χρηστίδης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο, μείωσε σε 3-1 και στο 89’ από ανάποδη κεφαλιά του Χολέβα, ο Κακαβίτσης σκόραρε από κοντά, στη μικρή περιοχή εκεί που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Πολυμέρου.

ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Λάμπος, Χολέβας, Παπακώστας, Κυριάκος, Δημηνάς, Καναβός (84’ Αΐδης), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (90’ Αράπης), Αναστασίου (77’ Πατσής), Βουρδάκης.
Ηρακλής Λάρισας: Σπηλιόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς (84’ Τάρτας), Τσακάλι (46’ Χρηστίδης), Νεμπεγλέρας, Νάστας (62’ Μούξιος), Μανιώτης (77’ Γκιουρσάνης), Κακαβίτσης, Ζαφειρίου, Ναρίνογλου.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.