• 16 Νοεμβρίου, 2019

Αρσένος: “Τονωτική νίκη”

Αρσένος: “Τονωτική νίκη”

Ικανοποιημένος για τη μεγάλη νίκη σαφώς ο Στέλιος Αρσένος στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά οι δηλώσεις των προπονητών του ΓΣΑ και του Ηρακλή Λάρισας.
Στέλιος Αρσένος: “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που προέρχονταν από πέντε αγωνιστικές μόνο με νίκες. Για εμάς είναι μία σημαντική νίκη, τονωτική. Σημειώσαμε γρήγορα τρία γκολ σε ένα τέταρτο, θα μπορούσαμε να έχουμε άλλο ένα τέρμα. Σήμερα οι παίκτες μου είχαν πάθος, έδειξαν ότι ήθελαν το παιχνίδι. Με τέτοιες εμφανίσεις, ειδικά αυτή του πρώτου ημιχρόνου, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μετά το 3-0 καθησυχάσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ στο τέλος σε αδράνεια της άμυνας κι ατομικά λάθη.  Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε.  Τα λάθη αυτά δεν με καθησυχάζουν, μέσα από σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ωραία πράγματα, γιατί η ομάδα μας μπορεί. Η έλλειψη σταθερότητας και εμπειρίας μάς στοιχίζει. Μένω στο πρώτο ημίχρονο που μας δίνει όρεξη και διάθεση για καλύτερη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας”.

Νίκος Χατζηλιάδης: “Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή της για τη νίκη και την αγωνιστικότητα που είχε. Για εμάς δεν ήταν καλό αποτέλεσμα. Είχαμε καλό σερί αλλά η αδράνεια στο διάστημα από 27′ έως 36′ έκρινε το ματς. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι τόσο πριν το πρώτο γκολ όσο και στη συνέχεια μετά το 3-0. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν κλειστήκαμε και πώς θα μπορούσαμε μετά το σκορ που διαμορφώθηκε. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε εν μέρει, συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν πολύ”.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.