• 15 Οκτωβρίου, 2019

Εγκαίνια γραφείων Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Αλμυρού

Εγκαίνια γραφείων Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος  Αλμυρού

Το Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού προέβη σε τέλεση Αγιασμού για την επίσημη έναρξη της Ερυθροσταυρικής χρονιάς 2019-2020 την Δευτέρα 07 -10 -2019 στην αίθουσα του γραφείου μας  δίπλα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αλμυρού.

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμυρού κος Μπέκας Γεώργιος με τον Αρχιμανδρίτη π. Γεώργιος Γιαννιό (μέλος του Δ.Σ.), παρουσία του Προέδρου του Τμήματος κου Κουρκούμπα Δημητρίου, του Δημάρχου Αλμυρού κου Χατζηκυριάκου Ευάγγελου, του Προέδρου του τμήματος Βόλου κου Κουτρούμπα  Δημητρίου, της Εκπαιδεύτριας των Εθελοντών Αλμυρού κας  Γιαλαμά  Κλητείας μετά του συζύγου της, Εθελοντών και μελών του Περιφερειακού Τμήματος και φωτογράφος από την τοπική εφημερίδα [Λαός του Αλμυρού] για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Μετά το πέρας ο Πρόεδρος κος Κουρκούμπας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους αναφέρθηκε γενικά για τον  Ερυθρό Σταυρό  τη σημερινή του κατάσταση  μετά τις εκλογές στις 31 Μαρτίου για την ανάδειξη  νέων εκλεγμένων Διοικητικών Συμβουλίων τόσο στην Κεντρική  Διοίκηση όσο και  στα Περιφερειακά Τμήματα και  γενικά για  την  επιθυμία του ΔΣ  για περισσότερη δράση για την νέα χρονιά και ει δυνατόν τη δημιουργία νέας τάξης Εθελοντών.


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…