• 15 Σεπτεμβρίου, 2019

Προς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου – κάλεσμα

Προς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου – κάλεσμα

Οι περισσότεροι θα έχετε δει, ότι καλούμε την Τετάρτη για συζήτηση, ενημέρωση και υπογραφή ψηφίσματος, ώστε να αλλάξει η νομοθεσία αδειοδότησης, ελέγχου και λειτουργίας των Λούνα Παρκ.

Αυτή είναι μια πρωτοβουλία που πήραμε ενήλικες, με σκοπό, κυρίως να προστατεύσουμε τα παιδιά μας… εσάς!

Αποφασίσαμε, να μην σας στείλουμε καλέσματα στα σχολεία σας.

Πιστεύουμε ότι έχετε πολύ καλά αισθητήρια, ότι αφουγκράζεστε τι συμβαίνει και έχετε άποψη. Ότι αν επιθυμείτε, απλά θα έρθετε… και δεν χρειάζεται να αναστατώσουμε τη σχολική κοινότητα.

Οπότε, αν επιθυμείτε, ξέρετε πως, και μπορείτε να ενημερώσετε ο ένας τον άλλο και να παρευρεθείτε. Θα θέλαμε τη δική σας γνώμη, τη δική σας φωνή με όποιο τρόπο…. Επώνυμα, ανώνυμα, με ψήφισμα και χωρίς να παρευρεθείτε… Ιδανικά όμως,  να παρευρεθείτε.

Το ψήφισμα θα διαμορφωθεί και μετά από τη δική σας τοποθέτηση στο θέμα.

Παρακαλούμε για κάθε ενέργειά σας να ενημερώσετε τους γονείς και κηδεμόνες σας. Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση, καθώς κατανοούμε ότι απευθυνόμαστε σε ανηλίκους, παιδιά γυμνασίου και λυκείου.

Την Τετάρτη λοιπόν, σας περιμένουμε στις 20:30, στην Αλατοστράτα, είτε θέλετε να εκπροσωπηθείτε από κάποιον (π.χ.  μέλος δεκαπενταμελούς), είτε θέλετε να έρθετε ατομικά ο καθένας. Ζητούμε την άποψή σας. Ζητούμε …να γίνουν διεκδικήσεις για σας… με εσάς… και να μην επιβεβαιώσουμε το στιχάκι «φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για ‘μενα χωρίς εμένα».

Έτσι κι αλλιώς, αν συμφωνείτε, όλοι θα έχετε την ευκαιρία να υπογράψετε ηλεκτρονικά το ψήφισμα, καθώς θα αναρτηθεί την επομένη της συγκέντρωσης.

 

Εκδήλωση στο fb έχουμε κάνει στο παρακάτω λινκ, μπορείτε να γράψετε την άποψή σας ή και να καλέσετε τους φίλους σας:

https://www.facebook.com/events/423520961701586/?active_tab=about

 

https://www.e-almyros.gr/2019/09/14/apaitoume-neo-nomo-gia-tin-adeiodotisi-ton-louna-park/