• 14 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Δήμητρα νίκησε σε φιλικό με 4-2 τον Τοξότη

Η Δήμητρα νίκησε σε φιλικό με 4-2 τον Τοξότη

Με πρωταγωνιστή τον νεαρό Σταματίου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Δήμητρα Ευξεινούπολης (φωτο αρχείου) στο γήπεδό της επικράτησε με 4-2 του νεοφώτιστου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ Τοξότη Βόλου, το απόγευμα του Σαββάτου 14/9.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν «μουδιασμένες»  το πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» του Μιχάλη Ανδρωνά εμφανώς επηρεασμένοι από τις βασικές  απουσίες είχαν την κατοχή της μπάλας όμως οι προσπάθειες τους «έπεφταν» στο αμυντικό τείχος των φιλοξενούμενων.

Μόλις στο 7’ η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στην Δήμητρα με το σουτ του Κοντοβά να το μπλοκάρει με ένταση ο Μπράνος. Στα υπόλοιπα λεπτά οι παίκτες της Δήμητρας προσπαθούσαν με ψηλές μπαλιές να βρουν τον Κοντοβά μέσα στην περιοχή, αλλά εκεί υπήρχαν οι Κόκκαλης και Δενελάβας Ν. όπου «καθάριζαν» με σχετική ευκολία τις σέντρες. Το γκολ για την Δήμητρα ήρθε στο 35’ όταν ο Κατής εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τιμπλαλέξη και με ωραίο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους». Η απάντηση θα γινόταν άμεσα, αλλά ο Μαλλιαρός των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να πλασάρει από κοντινή απόσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που η Δήμητρα ξεκίνησε δυνατά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 55’ ο Δενελάβας Λ. μέσα από την μικρή περιοχή κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ωστόσο, από ένα στημένο και μια σύγχυση μέσα στην περιοχή οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν 1-2 στο 60’. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Σταματίου με ωραίο μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Οι γηπεδούχοι έπειτα και την είσοδο του Βούλγαρη στον αγωνιστικό χώρο κατέβασαν την μπάλα και με ωραίες ενέργειες έφταναν πιο εύκολα στην περιοχή του Τοξότη Βόλου. Στο 82’ ύστερα από πάσα του Βούλγαρη στον Κοντοβά, ο τελευταίος με ωραία παράλληλη σέντρα βρήκε τον Παπαδόπουλο με τον τελευταίο να πλασάρει σε κενή εστία 3-2. Ο νεαρός αμυντικός Σταματίου στο 86’ πήρε την μπάλα στα πόδια του και από πλάγια θέση εκτός της μεγάλης περιοχής πλάσαρε στην απέναντι γωνία του τον Αναστασίου διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-2.

Δήμητρα: Τσιλίγκας, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Τσιάτσος, Στεργίου, Θωμαϊδης, Τιμπλαλέξης, Κρανάς, Κατής, Κλουκουτάρας, Κοντοβάς.

Στο β’ έπαιξαν και οι: Σαρρής, Γουριώτης, Χονδρογιάννης, Σταματίου, Κανδίλας, Τετριμήδας, Ζαιντιώτης, Πρατής, Βούλγαρης, Παπαδόπουλος

Τοξότης Βόλου: Μπράνος, Δενελάβας Ν., Κόκκαλης, Πελεκούδας, Γκόριας, Σκλαπάνης, Μαλλιαρός, Μπλόχα, Μάστορας, Ντιτσιος, Δενελάβας Λ.

Στο β’ έπαιξαν και οι: Αναστασίου, Γερακίνης, Λέτσος, Παραδάκης, Ντίτσιος

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός των γηπεδούχων Μιχάλης Ανδρωνάς, στις δηλώσεις του στάθηκε στις βασικές απουσίες που είχε στην άμυνα και στα δύο ανεπίτρεπτα γκολ που προήλθαν από στημένες φάσεις. Όσο για το δεύτερο ημίχρονο τόνισε πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, πετυχαίνοντας τρία πανέμορφα γκολ.

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Χρυσοχού Αθανάσιος, επισήμανε πως η ομάδα του έπαιξε σε μια δύσκολη έδρα με το φαβορί της κατηγορίας και παρόλο που ο Τοξότης είναι ένα νεανικό σύνολο έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών του.

Γιώργος Τσιαπάρας


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…