• 22 Αυγούστου, 2019

Σε ρυθμούς παζαριού ο Αλμυρός – Ανεπίσημη πρώτη σήμερα Πέμπτη 22/8

Σε ρυθμούς παζαριού ο Αλμυρός – Ανεπίσημη πρώτη σήμερα Πέμπτη 22/8

Απόψε Πέμπτη 22 Αυγούστου θα ανοίξουν ανεπίσημα οι πύλες της εμποροπανήγυρης του Αλμυρού που αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες. Έμποροι απ’ όλη την Ελλάδα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους, με αποτέλεσμα η πληρότητα στους ενοικιαζόμενους χώρους να ξεπερνά το 90%.

Συγκεκριμένα, έχουν ενοικιαστεί 550 περίπτερα από τα 589 που διατίθενται από τον Δήμο Αλμυρού. Οι συμμετοχές στον χώρο της εστίασης αγγίζουν και φέτος το 100%, ενώ τα κενά παρατηρούνται στο εμπορικό τμήμα.

Όπως και τα προηγούμενα έτη, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλότερη διεξαγωγή της τοπικής εμποροπανήγυρης με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση επισκεπτών και ενοικιαστών. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχει επιλυθεί το θέμα του ηλεκτροφωτισμού με την ενίσχυση παροχής ρεύματος. Παράλληλα έχουν ήδη προστεθεί χημικές τουαλέτες για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Οι ελεγκτικές Αρχές θα συνεργαστούν με τον Δήμο Αλμυρού, προκειμένου να διασφαλιστεί η επαρκής αστυνόμευση τόσο στο χώρο του παζαριού, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Σε κάθε περίπτωση συνίσταται προσοχή για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι θα πρέπει να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως μετά τις βόλτες τους στο παζάρι.

Ο κ. Ευάγγελος Καλατζής, Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού δήλωσε στο «Λαό του Αλμυρού»: «Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι εξίσου καλή με τις προηγούμενες, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. Σύμφωνα με την πληρότητα των χώρων, τα έσοδα για τον Δήμο αναμένεται να φτάσουν τις 230.000 με 250.000 ευρώ.

Ο Δήμος Αλμυρού κατέβαλλε και φέτος προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών καθώς έχει ενισχυθεί σημαντικά ο ηλεκτροφωτισμός. Όσον αφορά το θέμα της καθαριότητας, στο ανατολικό τμήμα έχει γίνει επίστρωση με πίσσα, ενώ προστέθηκαν και χημικές τουαλέτες.

Καλούμε τον κόσμο να επισκεφθεί το παζάρι του Αλμυρού και υποσχόμαστε τη καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών. Είμαστε βέβαιοι πως κατά την έναρξη η προσέλευση των επισκεπτών θα είναι μεγάλη, εφόσον συμπίπτει με τον εορτασμό της Παναγίας Ξενιάς».

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…