• 18 Ιουλίου, 2019

Συμμετοχές Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ.

Συμμετοχές Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ.

Με δύο αγώνες rally σε δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα το Ηπειρωτικό rally που διεξήχθη 13-14 Ιουλίου και το rally sprint Αιγίου που διεξάγεται 20-21 Ιουλίου ολοκληρώνονται οι αγώνες του προγράμματος για το πρώτο μισό της χρονιάς με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να έχει παρουσία και στους δύο αγώνες.

Στο Ηπειρωτικό Rally οι Κλεάνθης ΝικολουδάκηςΓιάννης Μόσχος με Citroen Saxo VTS ξεκίνησαν υπέρ του δέοντος επιφυλακτικά χάνοντας πολύ νωρίς την επαφή με την κορυφή της κατηγορίας με αποτέλεσμα να πειραματιστούν στον υπόλοιπο αγώνα τερματίζοντας τελικά έβδομοι στην κατηγορία τους.

Στο rally sprint Αιγίου και στην κατηγορία C3 οι επικεφαλείς της βαθμολογίας στην F2 Παύλος Μπαξεβανάκης-Γρηγόρης Κορίνθιος με Honda Civic Type-R Ep3 θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους για το 2019 στην πρώτη τους εμφάνιση στην θρυλική ειδική διαδρομή..

Στην κατηγορία C5 οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo VTS θα αντιμετωπίσουν ισχυρό ανταγωνισμό σε μία κατηγορία φωτιά από άποψη ανταγωνισμού αλλά και σε ότι αφορά την βαθμολογία του κυπέλλου

Στην κατηγορία C6 οι Βαγγέλης Μασιάλας-Βασίλης Κεραμάρης με Citroen Saxo VTS στην πρώτη τους χρονιά πλήρους εμπλοκής θα συμμετάσχουν στην Φτέρη έχοντας ως κύριο στόχο να μαζέψουν αγωνιστικά χιλιόμετρα και μία κατηγορία που απαρτίζεται από πρωτοκλασάτες συμμετοχές.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Ηπειρωτικό rally και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο rally sprint Αιγίου καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…