• 17 Ιουλίου, 2019

Ο Αλμυριώτης Δημήτρης Γεωργίκος ειδικός γραμματέας Εθνικού Τυπογραφείου

Ο Αλμυριώτης Δημήτρης Γεωργίκος ειδικός γραμματέας Εθνικού Τυπογραφείου

Ανάμεσα στους 28 γενικούς και ειδικούς γραμματείς που ανακοίνωσε το Μαξίμου, ο Αλμυρός είχε την ευχάριστη είδηση, της τοποθέτησης του Αλμυριώτη Δημήτρη Γεωργίκου (αριστερά στη φωτο), (απόφοιτους ανθρωπιστικών επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με ειδίκευση στον ελληνικό πολιτισμό) στη θέση του Ειδικού Γραμματέα Εθνικού Τυπογραφείου.

Οι 28 πρώτοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς αναλαμβάνουν από αύριο κιόλας καθήκοντα στα χαρτοφυλάκια του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Ο Δημήτρης Γεωργίκος  συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με αντικείμενο τα τεχνοοικονομικά συστήματα διοίκησης ενώ έχει διατελέσει γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (Ο.Σ.ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α).

Θυμίζουμε ότι επίσης ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις του Αγχιαλίτη Χρήστου Τριαντόπουλου, οικονομολόγου, υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, στη θέση του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής και θέσεις έλαβαν ακόμη δυο Μαγνησιώτες, ο Κώστας Λούλης, γενικός γραμματέας στοΥπουργείο Τουρισμού και ο Πάτροκλος Γεωργιάδης γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Γεωργιάδης κατάγεται από τα Κάτω Λεχώνια. Εχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, γενικός γραμματέας στοΥπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνι-στικότητας (2014 – 2015), γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίαςστο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (2012-2014), επικεφαλής της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. (2014) στον τομέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

 


Σχετικά Άρθρα

Χρ. Τριαντόπουλος: Την Τρίτη 25/6 ανοίγουν οι αιτήσεις για 35.000 Thessaly και Evros Pass

Χρ. Τριαντόπουλος: Την Τρίτη 25/6 ανοίγουν οι αιτήσεις για 35.000 Thessaly και Evros Pass

Την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024, δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,…
Χρ. Τριαντόπουλος: Φυσιολογική και χωρίς επιβάρυνση η κατάσταση στον Παγασητικό Κόλπο

Χρ. Τριαντόπουλος: Φυσιολογική και χωρίς επιβάρυνση η κατάσταση στον Παγασητικό Κόλπο

Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιου για…
Χρ. Τριαντόπουλος: Καταβλήθηκαν ήδη 12,7 εκατ. ευρώ του δεύτερου κύκλου της πρώτης αρωγής προς αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας

Χρ. Τριαντόπουλος: Καταβλήθηκαν ήδη 12,7 εκατ. ευρώ του δεύτερου κύκλου της πρώτης αρωγής προς αγρότες και…

Η υλοποίηση του δεύτερου κύκλου της πρώτης αρωγής προς τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές…