• 15 Ιουλίου, 2019

Νέος Πρόεδρος της “Πρότασης Ζωής” ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης

Νέος Πρόεδρος της “Πρότασης Ζωής” ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την «Πρόταση Ζωής», με τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου, μετά από απόφαση του Δ.Σ., που συνεδρίασε την 1η Ιουλίου.

Το κέντρο πρόληψης «Πρόταση Ζωής», αναπτύσσει δυναμική παρουσία και παρουσιάζει πολύ-επίπεδο έργο. Περίπου 4.000 ενήλικες και παιδιά στη Μαγνησία, έχουν γίνει αποδέκτες τω δράσεων που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο νέος πρόεδρος κ. Ευθύμης Ζιγγιρίδης δήλωσε : «Η «Πρόταση Ζωής» δεν ασχολείται μόνο με τα ναρκωτικά. Το θέμα το διαδικτύου καθώς και του εκφοβισμού απασχολούν αντίστοιχα. Ακόμη, σε μικρότερο βαθμό έχει σχέση με τη χαρτοπαιξία ή το ποτό, γιατί επί της ουσίας υπάρχουν κοινοί παράγοντες. Στόχος μας είναι οι συνέργειες με τους Δήμους, καθώς και με τους ιατρικούς και Δικηγορικούς Συλλόγους και φορείς, είτε για σεμινάρια, είτε για ενημερωτικές ομιλίες, παράλληλα με τις δράσεις που αναπτύσσονται.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ψηφιστεί ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας της «Πρότασης Ζωής», ώστε να λειτουργεί συντεταγμένα πλέον και κάτω από συγκεκριμένους κανόνες».

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. μέχρι τη λήξη της θητείας στις 2/5/2021 έχει ως εξής: Πρόεδρος Ζιγγιρίδης Ευθύμιος, α’ αντιπρόεδρος π. Σεβαστιανός Ζερβός, β’ αντιπρόεδρος Σταυραντώνη Μαρία, γεν. γραμματέας Χάλαρη Σοφία, ταμίας Κουτσοκώστα Αγαπούλα, μέλη Λιούπης Αθανάσιος, Γώγου Ζωή.


Σχετικά Άρθρα

Διαδικτυακές επιμορφώσεις εκπαιδευτικών από την “Πρόταση ζωής”

Διαδικτυακές επιμορφώσεις εκπαιδευτικών από την “Πρόταση ζωής”

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με Πρόεδρο τον κ.…
Το Γυμνάσιο – Λ.Τ. Ευξεινούπολης σε βιωματικό σεμινάριο της «Πρότασης Ζωής»

Το Γυμνάσιο – Λ.Τ. Ευξεινούπολης σε βιωματικό σεμινάριο της «Πρότασης Ζωής»

Διαδικτυακό Επιμορφωτικό-Βιωματικό Σεμινάριο  διάρκειας τριών ωρών  διοργανώθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023  το απόγευμα, από το…
Πρόταση ζωής: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής – «Παίζω με το Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις»

Πρόταση ζωής: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής – «Παίζω με το Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα…

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ, με Πρόεδρο…