• 20 Μαΐου, 2019

Ενημέρωση από εθελοντές του Συλλόγου «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στους αθλητές της Δήμητρας Ευξεινούπολης

Ενημέρωση από εθελοντές του Συλλόγου «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στους αθλητές της Δήμητρας Ευξεινούπολης

Με πρωτοβουλία των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Επαρχίας Αλμυρού, του Δ.Σ. της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης και τη στήριξη του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», διοργανώθηκε η ενημερωτική ημερίδα για τη δωρεά μυελού των οστών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό του Δάσους Κουρί, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου. Ομιλιτής της εκδήλωσης, ο κ. Φώτης Χατζηδημητρίου Ιατρός – Βιοπαθολόγος.

Η κα Δήμητρα Θεοδωράκη κατά την έναρξη της εκδήλωσης ευχαρίστησε τον κ. Χατζηδημητρίου, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως: «Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε και εμείς να προσθέσουμε ένα λιθαράκι, στο σημαντικό έργο του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ». Ευελπιστούμε με αυτή την ενημέρωση να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και να τους ενημερώσουμε σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών. Ακόμη ευχαριστούμε το Δ.Σ. της ομάδας, τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Δεληζήση και τον προπονητή της ομάδας κ. Μιχάλη Ανδρωνά. Αυτή τη στιγμή οι κυρίες Αγελαδάρη Έφη,  Μπίλικα Σοφία, Κοτζαπαναγιώτη Νεκταρία, Χαμηλού Βιβή και εγώ αποτελούμε την ομάδα που δραστηριοποιείται στον Αλμυρό. Πρέπει ακόμη να ενημερώσουμε, ότι μπορούμε να πλαισιώσουμε οποιαδήποτε εκδήλωση, με σκοπό την Ενημέρωση την Εγγραφή νέων δοτών».

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό φορείς, το τόπου μας να συνεργάζονται, ώστε να ενημερώνουν τους πολίτες και να προωθούν εθελοντικές δράσεις ,που μπορούν ακόμη και να χαρίσουν ζωή σε συναθρώπους μας.

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αναλυτική ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Θεοδωράκη Δήμητρα 694 9129 379

Μπίλικα Σοφία 698 585 1383

Κοτζαπαναγιώτη Νεκταρία 6979448455