• 1 Απριλίου, 2019

Τη δυναμική του έδειξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού στην ετήσια χοροεσπερίδα του

Τη δυναμική του έδειξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού στην ετήσια χοροεσπερίδα του

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου, το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου, στο Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη στο Κρόκιο.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Ντόκος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο των κυνηγετικών συλλόγων και της Ομοσπονδίας. Για μια ακόμη χρονιά παρουσιάστηκε ενωτικός και ζήτησε τη στήριξη όλων.

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης και ο πρόεδρος Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Ευάγγελος Μπαλατσός.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλά μέλη του τοπικού συλλόγου, αλλά και Κυνηγετικών συλλόγων άλλων περιοχών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μιχάλης Μακρής, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού κ. Ευάγγελος Καλαντζής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ Ηλίας Δαλακούρας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και μέλη Συλλόγων του Αλμυρού, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Αλέξανδρος Σκορδάς, ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Μπαλατσός Ευάγγελος, ο Υπεύθυνος θήρας της Ομοσπονδίας Συρταδιώτης Στέργιος, ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Σιαφαρίκος Αθανάσιος, Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου Μόσδρομος Ιωάννης, και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρσάλων Μπίζουλας Ιωάννης, το γραφείο θήρας του Δασαρχείου Αλμυρού και το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τη διασκέδαση ανέλαβαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες οι Λάμπρος Σκάρλας, Φαίδρα Διαμάντη, Νίκος Βλαχοδήμος και Πάνος Κοτρώτσος.

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 12…
Την Παρασκευή 19/7 η Ψαράδικη Βραδιά στα Κανάλια Μαγνησίας με Πάγκαλο και Aida

Την Παρασκευή 19/7 η Ψαράδικη Βραδιά στα Κανάλια Μαγνησίας με Πάγκαλο και Aida

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:30 μ.μ. θα διεξαχθεί η Ψαράδικη Βραδιά, που αποτελεί…
Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων για περιβαλλοντικές δράσεις και κατασκευή κατοικιών για πλημμυροπαθείς

Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων για περιβαλλοντικές δράσεις και κατασκευή κατοικιών για…

Σε ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό έργο με σαφές περιβαλλοντικό αποτύπωμα αλλά και κοινωνικής ευθύνης με την κατασκευή…