Τη δυναμική του έδειξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού στην ετήσια χοροεσπερίδα του

Τη δυναμική του έδειξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού στην ετήσια χοροεσπερίδα του

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου, το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου, στο Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη στο Κρόκιο.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Ντόκος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο των κυνηγετικών συλλόγων και της Ομοσπονδίας. Για μια ακόμη χρονιά παρουσιάστηκε ενωτικός και ζήτησε τη στήριξη όλων.

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης και ο πρόεδρος Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Ευάγγελος Μπαλατσός.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλά μέλη του τοπικού συλλόγου, αλλά και Κυνηγετικών συλλόγων άλλων περιοχών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μιχάλης Μακρής, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού κ. Ευάγγελος Καλαντζής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ Ηλίας Δαλακούρας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και μέλη Συλλόγων του Αλμυρού, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Αλέξανδρος Σκορδάς, ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Μπαλατσός Ευάγγελος, ο Υπεύθυνος θήρας της Ομοσπονδίας Συρταδιώτης Στέργιος, ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Σιαφαρίκος Αθανάσιος, Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου Μόσδρομος Ιωάννης, και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρσάλων Μπίζουλας Ιωάννης, το γραφείο θήρας του Δασαρχείου Αλμυρού και το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τη διασκέδαση ανέλαβαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες οι Λάμπρος Σκάρλας, Φαίδρα Διαμάντη, Νίκος Βλαχοδήμος και Πάνος Κοτρώτσος.

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…