• 25 Φεβρουαρίου, 2019

Ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς στην εκδήλωση του Studio Αισθητικής – Face & Body της Νεκταρίας Κοτζαπαναγιώτη

Ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς στην εκδήλωση του Studio Αισθητικής – Face & Body της Νεκταρίας Κοτζαπαναγιώτη

Την Κυριακή  17 Φεβρουαρίου 2019 παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη και οι συνεργάτες της, με την ευκαιρία της κοπής πίτας για το Studio Αισθητικής Face & Body.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η Ολιστική προσέγγιση Ομορφιάς. Λίγες φορές παρακολουθούμε τόσο ολοκληρωμένες ως προς το θέμα τους εκδηλώσεις. Αφήνω τα τυπικά του ρεπορτάζ και σας μεταφέρω την προσωπική μου αίσθηση, αλλά και …της παρέας μου που παρακολουθήσαμε την εκδήλωση… Φεύγοντας λοιπόν από τον Αλότοπο –ο οποίος και φιλοξένησε το Studio- αισθανόμασταν όμορφα, όμορφες και θέσαμε νέους στόχους για την καθημερινότητά μας βάσει των συμβουλών που μας έδωσαν οι ομιλήτριες.

Βαριές κουβέντες και εμείς μιλάμε για αισθητική. Εξηγούμαι λοιπόν. Η Νεκταρία μας εξήγησε τη φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης, δηλαδή, ότι νους, σώμα, διάθεση, αλλά και εικόνα, είναι αυτά που συντελούν στον πιο «όμορφο εαυτό μας»! Στη συνέχεια εξήγησε, πως η αποβολή του άγχους, γενικά η καλή ψυχολογία, η άσκηση, η διατροφή και η σταθερή φροντίδα στο σπίτι και στο ινστιτούτο μπορούν να αναδείξουν την ολιστική ομορφιά μας. Άλλωστε παντού δεν χρησιμοποιούμε ειδικούς; Έτσι πρέπει να κάνουμε και για την αισθητική, την εσωτερική και εξωτερική μας ομορφιά!

Λόγω της πρότερης εργασίας μου σε ινστιτούτα αδυνατίσματος, έχω να τονίσω, ότι, τίμια και σωστά, πρόβαλε τις φροντίδες που πρέπει να γίνονται στο σπίτι και αυτές που γίνονται σε ένα κέντρο αισθητικής.

Τη σκυτάλη πήρε η Χάιδω Καραψιά, yoga personal weight and boy weight cross trainer, απόφοιτος φυσικής αγωγής με θέμα, «τα οφέλη της Γιόγκα και του πιλάτες στην υγεία και το σώμα». Η κυρία Καραψιά, τόνισε, την ανάγκη της σταθερής άσκησης του σώματός μας, αλλά και συγκεκριμένα, πως η Γιόγκα και το πιλάτες, μπορούν να μας βοηθήσουν στην υγεία, την εμφάνιση και την ψυχολογία.

Ακολούθησε η ομιλία της Ιφιγένειας Αρίδη, Ψυχολόγου MSc με θέμα «Πεινάει το σώμα σας ή το συναίσθημά σας;». Η κυρία Αρίδη, στήριξε με την ομιλία της την ιδέα της ολιστικής προσέγγισης της ομορφιάς και μας βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο να ξεχωρίζουμε την πραγματική αίσθηση και ανάγκη για τροφή, ή το συναισθηματικό μας ξέσπασμα που μας οδηγεί την υπερκατανάλωση τροφής και μάλιστα βλαβερής για τον οργανισμό μας.

Το ενημερωτικό κομμάτι της εκδήλωσης έκλεισε η διατροφολόγος – Διαιτολόγος MSc Κατερίνα Θεοδώρου, με θέμα «Διατροφή και υγεία – Υπάρχει μυστικό για την μακροζωΐα;!». Η κυρία Θεοδώρου, έδωσε συμβουλές για σταθερή φροντίδα του οργανισμού μας, με τη λήψη ισορροπημένου διαιτολογίου, χωρίς υπερβολές στα δυο άκρα, δηλαδή τη υπερκατανάλωση τροφών ή δίαιτας.

Για να ολοκληρωθεί η ολιστική προσέγγιση, μετά τις πληροφορίες για την αισθητική φροντίδα μας, την καλή τροφή της ψυχολογίας μας, το ισορροπημένο διαιτολόγιο και την άσκηση του σώματός μας, η Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη μας επεφύλασσε το καλύτερο κλείσιμο για την εκδήλωση, δηλαδή, τις αισθαντικές φωνές της Φρόσως Γαρδικλή και της Χριστίνας-Μαρίας Κουλάκου, οι οποίες μας χάρισαν μέσα από το πηγαίο τους ταλέντο, εξαιρετικές αποδόσεις, έντεχνων, τζαζ και διασκευασμένων πασίγνωστων τραγουδιών.

Ευχαριστούμε για την εξαιρετική εκδήλωση, για το κέρασμα του καφέ και των εδεσμάτων.

Το φλουρί κέρδισε η Ευγενία Κυριακοπούλου-Φατμελή.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι αυτή η ολοκληρωμένη εκδήλωση, διοργανώθηκε από μια επαγγελματία του Αλμυρού, η οποία πλαισίωσε και τίμησε και άλλες ειδικότητες και επαγγελματίες του Αλμυρού. Η συνέργεια, κάνει πάντοτε θαύματα. Επικροτούμε τις επιλογές! Πολύ καλή χρονιά να έχετε όλες!

 


Σχετικά Άρθρα

Η Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη με το studio αισθητικής Face & Body μοιράζεται γνώσεις και προτείνει λύσεις

Η Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη με το studio αισθητικής Face & Body μοιράζεται γνώσεις και προτείνει λύσεις

Η Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, απόφοιτος ΤΕΙ Αισθητικής και ιδιοκτήτρια εδώ και25 χρόνια του στούντιο αισθητικής Face &…
Δράσεις του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού

Δράσεις του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού

«Ανέβασε μανίκια» το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού. Επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη Τύπου…
Εγκαινιάστηκε το νέο κομμωτήριο της Σοφίας Μπίλικα

Εγκαινιάστηκε το νέο κομμωτήριο της Σοφίας Μπίλικα

Η Σοφία Μπίλικα, εγκαινίασε τον νέο της χώρο του κομμωτηρίου της, στην οδό Παναγοπούλου 6, στον…