• 13 Φεβρουαρίου, 2019

Σπίθες σε καλώδια της ΔΕΗ έξω από σχολεία στον Αλμυρό – Για 2,5 ώρες χωρίς ρεύμα η Αμαλιάπολη

Σπίθες σε καλώδια της ΔΕΗ έξω από σχολεία στον Αλμυρό – Για 2,5 ώρες χωρίς ρεύμα η Αμαλιάπολη

Σε δυο σημαντικά περιστατικά, μόλις σε ένα 24ωρο αναδείχθηκε η ανάγκη της άμεσης επέμβασης του συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ στον Αλμυρό.

Σήμερα το πρωί, έξω από το συγκρότημα που βρίσκονται τα σχολεία 1ο Δημοτικό, 4ο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Αλμυρού, παρατήρησαν οι περίοικοι σπίθες στα σύρματα της ΔΕΗ. Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ του Αλμυρού, με τη συνεργασία του Δήμου Αλμυρού, οι φορείς του οποίου επιστράτευσαν καλαθοφόρο όχημα και συνεργείο του, επενέβησαν άμεσα και επισκεύασαν τη ζημιά.

Άγνωστος, χωρίς να υπολογίζει το κακό που  μπορούσε να γίνει, πέταξε αλυσίδα στα καλώδια της ΔΕΗ. Οι γνωρίζοντες δηλώνουν ότι θα μπορούσε να κόψει τον αγωγό και με την τάση που φέρει, να συζητάμε όχι για ατύχημα, αλλά για δυστύχημα.

 

Το δεύτερο περιστατικό κατά το οποίο επιστρατεύτηκε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ ήταν χθες Τρίτη απόγευμα στην Αμαλιάπολη. Σ’ αυτή την περίπτωση, υπήρξε βλάβη στην κεντρική γραμμή. Η νέα γραμμή ενημέρωσης της ΔΕΔΔΗΕ, δεν λειτούργησε βάσει δηλώσεων των κατοίκων της Αμαλιάπολης και για το περίπου τρίωρο της διακοπής ρεύματος οι κάτοικοι δεν είχαν καμία πληροφόρηση για την αιτία της διακοπής.

Το περιστατικό της βλάβης επιβεβαίωσε ο Θ. Μπένος, γραμματέας ΕΤΕ ΔΕΔΔΗΕ της Περιοχής Βόλου, ο οποίος δήλωσε στο e-almyros.gr: οι συνάδελφοι πάρα τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (βροχή και αέρα), υπερβάλλοντας εαυτούς αποκατέστησαν τη βλάβη σε σύντομο χρονικό διάστημα!

 

Χρέος μας, να τονίσουμε ότι ο χρόνος αναμονής θα ήταν πολλαπλάσιος, αν στερούμασταν από τον Αλμυρό, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ. Φαίνεται ότι οι φορείς επαναπαύονται και σταμάτησαν να πιέζουν για μια απάντηση για το πολύ σημαντικό για την περιοχή θέμα. Οι επιστολές-ευχολόγια, δεν έφεραν, ούτε θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.

 

Τσιντσίνη Βιβή

 


Σχετικά Άρθρα

Μαγνησία: Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ

Μαγνησία: Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ΄αριθ. ΣΟΧ 1/2024 Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου…
Διακοπή ρεύματος σε περιοχή του Αλμυρού τη Δευτέρα 1/4

Διακοπή ρεύματος σε περιοχή του Αλμυρού τη Δευτέρα 1/4

ΔΕΔΔΗΕ Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος Περιοχή Βόλου Λαρίσης – Τζαβέλα, ΤΚ 38334, Βόλος Πληροφορίες: Α. Ταγγούλης…
Αλμυρός: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ – video

Αλμυρός: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ – video

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στον Αλμυρό πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου εκπρόσωποι…