• 31 Ιανουαρίου, 2019

Φόλες και στον Πτελεό

Φόλες και στον Πτελεό

Δυο σκυλιά βρέθηκαν νεκρά σήμερα στον Πτελεό, το ένα στην πλατεία και το δεύτερο σε διπλανό δρόμο της πλατείας, σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019.

Η εικόνα της ντροπής… μιλά από μόνη της.

Τα δικά μας λόγια, έχουν στερέψει… Ατελείωτο είναι το μελάνι που έχουμε αφιερώσει για τις θανατώσεις ζώων.

Ποιος σκορπά θάνατο στα χωριά του Καλλικρατικού Αλμυρού;

Οι συμπολίτες μας σχολιάζουν στο διαδίκτυο:

Χ.Σ. Ο πολιτισμός μας…..;;; Φόλα πρωϊ πρωϊ στο κεντρικότερο σημείο του Πτελεού, στη πλατεία. Είναι λυπηρό και είμαστε αξιοθρήνητοι!!!

Σ.Χ. Ντροπή τους,,,,,, άνθρωποι χωρίς ψυχή,,,,,τι τους έφταιξε?? Κρίμα,,,,η ψυχούλα μου πόσο βασανίστηκε,,,δεν υπάρχει τίποτα στην καρδιά τους,,,,,????

Σ.Λ. Απορώ πως με τοσες φόλες που ρίχνουν σε αυτό το χωριό πως κυκλοφόρουν ακόμα όρθια κάποια δίποδα! Η συγκεκριμένη σκυλίτσα πραγματικά δεν ενόχλησε κανέναν… Πρέπει να βρεθεί ο συγκεκριμένος “κύριος”…

Μ.Μ. Το φαινόμενο εμφανίζεται σε όλα τα χωριά δυστυχώς. Ασυνείδητοι σκοτώνουν τις ψυχουλες χωρίς να τιμωρηθεί πότε κανένας. Δυστυχώς.

Κ.Β. Είναι κρίμα αλλά ας μην το γενικεύουμε. Αυτό που έγινε ειναι καταδικαστέο όμως ούτε ο πολιτισμός σας πείραξε ούτε τα διάφορα προσωπικά βιώματα και απωθημένα έχουν θέση εδώ. Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του πάνω στο θέμα και γενικότερα. Το κράτος ανύπαρκτο για άλλη μια φορά για να βοηθήσει αυτές τις ψυχούλες. Και κάτι τελευταίο, στον αντίποδα και χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω αυτό που βλέπω ή αυτόν αυτήν που το έκανε, κάποια από αυτά τα δύσμοιρα ζωντανά και είναι λογικό στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν έχουν δαγκώσει πολλές φορές ανθρώπους. Κάποιοι ήταν ηλικιωμένοι κάποιοι όχι, εύχομαι μόνο πότε να μην γίνει αυτό σε κάποιο παιδάκι. Ίσως παρεξηγηθώ από πολλούς για αυτά που γράφω αλλά βλέπεις δεν πάω και για δήμαρχος!

Μ.Μ. ΝΑΙ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΑΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΕΙΡΩΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Λ.Σ. Πράγματι είναι απάνθρωπο μα φίλοι μου αγαπημένοι πιο απάνθρωπο δεν είναι που τα παίρνουν τα σκυλάκια για λίγο στα σπίτια τους και μετά τα εγκαταλείπουν? Γιατί να μην τα έχουν στα σπίτια τους να τα ταΐζουν και γενικά να τα φροντίζουν? Μήπως το κακό ξεκινά από κει από την παιδεία του καθενός μας? Η παιδεία μας λείπει γιατί μόρφωση έχουμε και μάλιστα ανήκουμε στις 5 πρώτες χώρες για την μόρφωση μας. Ας είναι οποίοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Καλό απόγευμα.

Και πάλι φόλες… Σε αυλές και δρόμους – Μετράμε νεκρά σκυλιά – Μηνύσεις

 


Σχετικά Άρθρα

Άνθρωπε… τι σου έφταιξε το σκυλάκι μου… Νέα καταγγελία για φόλες

Άνθρωπε… τι σου έφταιξε το σκυλάκι μου… Νέα καταγγελία για φόλες

Πολλές είναι οι καταγγελίες για φόλες στα γραφεία της εφημερίδος μας, αλλά και στα σχόλια των…
Καταγγελία για φόλες σε περισσότερα από 10 σκυλιά στον Αλμυρό

Καταγγελία για φόλες σε περισσότερα από 10 σκυλιά στον Αλμυρό

Αναγνώστης επικοινώνησε μαζί μας με σκοπό να καταγγείλει το γεγονός ότι και πάλι κάποιοι θανατώνουν αδέσποτα…
“Δεν μπορώ να μετακινηθώ πεζή στη δουλειά μου λόγω αδέσποτων” καταγγέλλει γυναίκα μετά από επίθεση στον Περιφερειακό

“Δεν μπορώ να μετακινηθώ πεζή στη δουλειά μου λόγω αδέσποτων” καταγγέλλει γυναίκα μετά από επίθεση στον…

Επώνυμη καταγγελία κάνει στο e-almyros.gr η Αγγελική Χάβου, για να ακουστεί το πρόβλημα που συνεχώς αντιμετωπίζει.…