Archive

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί την ίδρυση νέων και εν λειτουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 37 εκατ ευρώ πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα  η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας προχώρησε στην προδημοσίευση των δράσεων:
Περισσότερα

Κ. Αγοραστός: Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κακοκαιρία – Έκτακτη συνεδρίαση

Ευρεία σύσκεψη για την ετοιμότητα όλων των δυνάμεων ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις, να πλήξουν την Περιφέρεια Θεσσαλίας συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Περισσότερα

Μέτρα προστασίας προτείνει ο Δήμος Αλμυρού για την επερχόμενη κακοκαιρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αλμυρού ενημερώνει τους πολίτες ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προβλέψει δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τις επόμενες ώρες και κυρίως την Πέμπτη  3/1/2019.  Σε πλήρη ετοιμότητα
Περισσότερα

Περικλής Ξύδης: 11 χρόνια στο τιμόνι του βόλεϊ – «Μεγάλο γεγονός για τον Αλμυρό το

Με αφορμή το 1ο Διεθνές χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποιείται στον Αλμυρό, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από αυτό.
Περισσότερα

Διαγωνισμός φωτογραφίας! Όλος ο χιονισμένος Αλμυρός συμμετέχει!

Το χιόνι δεν το γλυτώνουμε… Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να το διασκεδάσουμε κατά την επερχόμενη κακοκαιρία, που οι μετεωορολογικές ιστοσελίδες διαμηνύουν.
Περισσότερα

Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων: Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

Εκτάκτως συνεδριάζει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, με αφορμή την επερχόμενη κακοκαιρία:
Περισσότερα

Δελτίο Θυέλλης – γράφει ο Γιώργος Τσιντσίνης – έκδοση 29-12-2018

Τη φετινή Πρωτοχρονιά, για να ‘μαστε εντάξει, αντί να στείλουμε ευχές, ας γίνει η ευχή μας πράξη.   Καλότυχο το 2019 (για όλους μας, αν γίνεται)… Να μοιράσει απλόχερα υγεία
Περισσότερα

Διάχυτη συγκίνηση στην εκδήλωση του Μ. Λασκαρίδη

Ανταποκρίθηκαν γονείς και παιδιά στη συνάντηση της μεγαλύτερης οικογένειας του Αλμυρού
Περισσότερα