• 11 Δεκεμβρίου, 2018

Σχόλια στο facebook προκάλεσαν τις μηνύσεις του Δημάρχου Αλμυρού

Σχόλια στο facebook προκάλεσαν τις μηνύσεις του Δημάρχου Αλμυρού

Σχόλια δυο χρηστών του facebook, προκάλεσαν τις μηνύσεις του Δημάρχου Αλμυρού. Τα σχόλια αφορούσαν το θέμα του Γενικού Λυκείου Αλμυρού και τον επικήδειο του Δημάρχου σε κηδεία.

Εννοείται ότι τα σχόλια δεν ήταν επαινετικά. Βεβαίως και δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε.

Θυμίζουμε στην περίπτωση του ΓΕΛ Αλμυρού (όπως ενημέρωσε ο Σύλλογος Γονέων σε συνέλευσή του), ότι όταν κατά την υποβολή φακέλλου σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ χρειάστηκε να γίνει στατική μελέτη, κατά το πόρισμα της οποίας εντοπίστηκαν ζημιές, όπως κάμψη σε υποστηλώματα, δοκούς και πλάκες, κυρίως λόγω σεισμικών δονήσεων. Η μελέτη αυτή έγινε γνωστή στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, όταν κατά την ώρα μαθήματος, έπεσαν σοβάδες και έσπασαν τζάμια, πριν 10 μέρες περίπου.

Για την περίπτωση του επικήδειου, απ’ όσο γνωρίζουμε, ο εκλιπών ήταν πολιτικός αντίπαλος του Δημάρχου Δημήτρη Εσερίδη. Η κόντρα τους έχει απασχολήσει τα δικαστήρια, αλλά και τον τοπικό τύπο πολλές φορές.

Ο Δήμαρχος, μάλλον εκτιμώντας την προσφορά του εκλιπόντος, στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας, ανακοίνωσε ότι στη μνήμη του εκλιπόντα, θα δοθούν από τον Δήμο, 1.000 ευρώ για τις ανάγκες του Σπιτιού Γαλήνης Ευξεινούπολης. Αυτό προφανώς προκάλεσε την αντίδραση των δυο κατηγορουμένων, ο ένας εκ των οποίων έκανε συγκεκριμένο αρνητικό σχόλιο στο facebook.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δυο κατηγορούμενοι, σχολιαστές, συμπλέουν στην Δημοτική Παράταξη που συμμετείχε ο εκλιπών. Η σύζυγος του ενός, υπήρξε υποψήφια με τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο. Ο δεύτερος …σχολιαστής, πρόσφατα δημοσίευσε το κάλεσμα της πολιτικής συγκέντρωσης της Δημοτικής Πρωτοβουλίας.

Ο ένας εκ των σχολιαστών συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Ενώ για τον δεύτερο έληξε ο χρόνος της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

Περισσότερα για το Γενικό Λύκειο Αλμυρού μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο μας, ενώ σήμερα αργότερα θα αναρτήσουμε ρεπορτάζ με όλες τις εξελίξεις και τη λύση που έδωσε η σχολική κοινότητα, ο Δήμος και ο κρατικός μηχανισμός:

Συνέλευση Γονέων του Γενικού Λυκείου μετά τις ζημιές στην αίθουσα τελευταίου ορόφου

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ανοικτή επιστολή Δημήτρη Εσερίδη: «απόρησες Δήμαρχε…;»

Ανοικτή επιστολή Δημήτρη Εσερίδη: «απόρησες Δήμαρχε…;»

Από τον τέως Δήμαρχο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη λάβαμε και…
Δηλώσεις Δ. Εσερίδη για το δρόμο Λεύκη-Νηές

Δηλώσεις Δ. Εσερίδη για το δρόμο Λεύκη-Νηές

Σε δηλώσεις στο «Λαό» προέβη ο πρώην Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ώστε να επικοινωνήσει στους…
Νέες καταγγελίες Καραζούπη κατά πάσης… δημοτικής Αρχής

Νέες καταγγελίες Καραζούπη κατά πάσης… δημοτικής Αρχής

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Χρήστου Καραζούπη, πρώην διευθυντή οικονομικών του Δήμου Αλμυρού: Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ…