• 22 Σεπτεμβρίου, 2018

Τινάξαμε την Μπάνκα στον αέρα – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα

Τινάξαμε την Μπάνκα στον αέρα – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Βασίλη Μπάρδα
Τινάξαμε την Μπάνκα στον αέρα.
Με 6 στα 6 ξεκινήσαμε συνολική απόδοση 30, για να δούμε τι συνέχεια θα έχουμε.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Καταπληκτικό ξεκίνημα για τους πράσινους, με τρία στα τρία έχουν καλύψει το – 6 και συνεχίζουν με άλλον αέρα. Έχω εντοπίσει όμως κάποια προβληματάκια στην άμυνα, έχει δεχθεί γκολ από Λαμία και Λάρισα που δεν είναι ομάδες με καλή επίθεση. Με αντίπαλο τον Λεβαδειακό είναι το φαβορί για την νίκη, γι αυτό πληρώνει και 1,55. Το σύνολο του Μάντζιου με εξαιρεση τον έμπειρο Μαρκόφσκι, μπροστά έχει γρήγορα εξτρέμ και θα βγάλει σίγουρα φάσεις στο ΟΑΚΑ. Το over πληρώνει 2,30 και το προτιμάω από τον άσσο, καλό και το compo με απόδοση 2,80,    ΠΑΝΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΣ – OVER 2,5.
 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ : Επιστροφή για τον Άρη στην Superleague με τον καλύτερο τρόπο, 3 στα 3 κορυφή και χωρίς να δεχθεί τέρμα 7 – 0 παθητικό. Η αναμέτρηση στα Γιάννινα θα είναι δύσκολη, οι γηπεδούχοι είναι βρώμικη ομάδα, θα το πάνε στο ξύλο και σε συνδυασμό με τον κακό αγωνιστικό χώρο θα προσπαθήσουν να ανακόψουν το σερί των κίτρινων. Το διπλό πληρώνει 2,40, η αναμέτρηση όμως έχει και αρκετή ισοπαλία με την κάλυψη πάμε στο 1,40, μικρό αλλά έχει αξία. Σας είπα και προηγουμένως πάμε να πιάσουμε οποιοδήποτε σημείο στην σωστή απόδοση, ΑΡΗΣ – Χ2.
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΓΟΥΛΒΣ : Σας είχα πει από την προηγούμενη εβδομάδα πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι για τόσο χαμηλά βάση της εικόνας της και αργά ή γρήγορα θα ανέβει. Με αντίπαλο την Γουλβς μπορεί να κερδίσει και να ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία. Το 1,65 στον άσσο είναι πολύ καλό, αν για παράδειγμα πλήρωνε 1,30 με 1,40 δεν θα το είχα στις επιλογές μου, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – 1.
 
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ  : Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Έβερτον, δεν πρόκειται να γλυτώσει με την εικόνα που παρουσιάζει στην έδρα της Άρσεναλ. Στο 1,45 ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 πάμε στο 1,65 και με το 2,5 στο 1,95. Λογικά πάμε για νίκη της Άρσεναλ με πολλά γκολ, ίσως σκοράρει και η Έβερτον, ΑΡΣΕΝΑΛ – 1 ΚΑΙ OVER 1,5.
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ : Μετά το δύσκολο πρόγραμμα Πάοκ – Άεκ – Ολυμπιακό και το 0 στα 3 ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Αστέρα. Λίγα πράγματα ο Απόλλων από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό, μόνο αν έρθει 0 – 0 δεν θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι, ΑΣΤΕΡΑΣ – 1
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Πολύ άσχημο ξεκίνημα για τον Πανιώνιο, δεν είναι μόνο ο ένας βαθμός στις 3 πρώτες αγωνιστικές αλλά και η κακή εικόνα που έχει δείξει. Ο Ολυμπιακός αν δεν έχει επηρεαστεί από το ματς με την Μπέτις, εύκολα ή δύσκολα θα περάσει νικηφόρα από την Νέα Σμύρνη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – 2.
 
Τα σημεία είναι προτάσεις,  η τελική επιλογή είναι δική σας.
 
Καλή επιτυχία στα δελτία σας.

Σχετικά Άρθρα

Πάμε στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα – έκδοση 12-6-2021

Πάμε στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα – έκδοση 12-6-2021

Την καλημέρα μου σε όλους τους παίχτες του στοιχήματος. Το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκίνησε…
ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ! 26-1-2019

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ! 26-1-2019

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ : Συνεχίζει στις αναμετρήσεις της η Αταλάντα να προσφέρει γκολ και θέαμα και…
ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον … Βαγγέλη Κουτσούμπα

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον … Βαγγέλη Κουτσούμπα

Την καλημέρα μου σε όλους τους παίχτες του στοιχήματος. Αυτή την εβδομάδα έχω την χαρά να…