• 21 Σεπτεμβρίου, 2018

Πρόσκληση για τη 18η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση

Πρόσκληση για τη 18η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Δήμου Αλμυρού σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου:

Καλείστε να προσέλθετε  στην 18η   Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα, την 26η  του μηνός Σεπτεμβρίου  του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη  και ώρα 18.00΄ μ.μ. για συζήτηση  και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της εταιρείας «Κ. Κίτος – Δ. Γραβάνης ΕΕ με δ.τ. «Θεσσαλική Μελετών ΕΕ» με θέμα «Παραχώρηση χρήσης χώρου του Δήμου που θα λειτουργήσει ως Μονάδα Ενημέρωσης για το Κτηματολόγιο Δ. Αλμυρού».

  1. 6η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2018.
  2. 8η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου, οικον. έτους 2018.
  3. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής, αντικειμένων συμβάσεων παροχής γενικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 219 του Ν.4412/2016.
  4. Αποδοχή ένταξης της πράξης «Βελτίωση Προσβασιμότητας Γεωργικών & Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων Δ. Αλμυρού», με κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α. 2014-2020:0006117641  στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 και στη Δράση 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».
  5. Υποβολή πρότασης με τίτλο «iΑλμυρός – Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Αλμυρού» στη Δράση 19.2.4: «Βασικές υπηρεσίες & ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές» του Μέτρου 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD) – LEADER».
  6. Έγκριση μελέτης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «iΑλμυρός – Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Αλμυρού».
  7. Υποβολή πρότασης με τίτλο «Ολοκληρωμένο Ευφυές Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για περιοχή των δασών του Δήμου Αλμυρού» στη Δράση 19.2.6: «Ανάπτυξη και βελτίωση βιωσιμότητας δασών» του Μέτρου 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD) – LEADER».
  8. Έγκριση μελέτης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Ολοκληρωμένο Ευφυές Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για περιοχή των δασών του Δήμου Αλμυρού».
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Παντελή Γιάννα του Αποστόλου για την τροποποίηση του υπ’ αριθ.8359/1970 συμβολαίου μεταβίβασης ακινήτου από το Δήμο Αλμυρού.

Ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου

Νικόλαος Καλλές


Σχετικά Άρθρα

Βίντεο και εικόνες από τη γιορτή του αθλητισμού στο Κουρί

Βίντεο και εικόνες από τη γιορτή του αθλητισμού στο Κουρί

Ο 8ος λαϊκός αγώνας δρόμου στο δάσος Κουρί πέρασε στην ιστορία και στέφθηκε με επιτυχία καθώς…
2ο Γυμνάσιο Αλμυρού: Καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση – Οι εργασίες

2ο Γυμνάσιο Αλμυρού: Καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση – Οι εργασίες

Πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 2ου  Γυμνασίου Αλμυρού από την Πέμπτη 23/05/2024 και μέχρι  την Τρίτη 28/05/2024…
Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αλμυρού στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων

Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αλμυρού στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρα Μουσείων, το θέμα του οποίου ήταν φέτος «Μουσεία για…