• 21 Μαΐου, 2018

Το ‘’3o Rally Αλμυρός 2018’’ πόλος έλξης μεγάλων εταιρειών

Το ‘’3o Rally Αλμυρός 2018’’ πόλος έλξης μεγάλων εταιρειών

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας βρέθηκε σε μία πολύ μεγάλη πρόκληση όταν του ανατέθηκε η διοργάνωση ενός αγώνα rally στις αρχές του 2016.

Από την μία η σύντομη ιστορία του σωματείου και από την άλλη η περιρρέουσα κατάσταση τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στο ίδιο το άθλημα με την εκ βάθρων αναδιάρθρωση του κυπέλλου ασφάλτου σε μία μορφή που εγκαταλείφθηκε τελικώς το 2018 έκανε την εισαγωγή του Ο.Μ.Α.Θ. στους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συνεργάστηκε στενά με τον Δήμο Αλμυρού και τους τοπικούς αθλητές, ανακάλυψε καινούριες ειδικές και έπειτα από δύο διοργανώσεις έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αγώνα που ανταποκρίνεται πλήρως σε συμμετέχοντες,χορηγούς και φυσικά στον Δήμο Αλμυρού που παραμένει ο μεγαλύτερος χορηγός του αγώνα με τα οφέλη του να αντανακλώνται στην τοπική κοινωνία.

Με το 3ο Rally Αλμυρός 2018 προ των πυλών το ενδιαφέρον του κοσμου παρουσιάζεται έντονο ενώ κάποια από τα μεγαλύτερα brands που δραστηριοποιούνται στον Αλμυρό και όχι μόνο επιθυμούν να συνδέσουν το όνομα τους με αυτό, απόρροια των δύο προηγούμενων επιτυχημένων εκδηλώσεων.

Για το 2018 ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας  υποδέχεται ως μέγα χορηγό του αγώνα ένα από τα μεγαλύτερα brands της χώρας. Η SOVEL είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Αλμυρού και περιλαμβάνει χαλυβουργείο, ελασματουργείο, μονάδα παραγωγής πλεγμάτων, καθώς και βοηθητικές μονάδες ακόμα και λιμενικές εγκαταστάσεις.Όντας μέλος του ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ που κατέχει ηγετική θέση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Νοτιανατολική Ευρώπη και αποτελεί την αιχμή του δόρατος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ στον κλάδο του χάλυβα γίνεται εύκολα αντιληπτή η σημασία μιας τέτοιας στρατηγικής συνεργασίας.

Ακόμα ένα μεγάλο brand θα δώσει το παρών στο 3ο Rally Αλμυρός 2018. Πρόκειται για την Express Service μία από τις μεγαλύτερες και πλέον ιστορικές εταιρείες οδικής βοήθειας που είχε την προνοητικότητα να επενδύσει από νωρίς στην δημιουργία ενός σταθμού που λόγω της γεωγραφικής του θέσης του Δήμου Αλμυρού η παρουσία μίας τέτοιου είδους εταιρείας μπορεί να ήταν στρατηγικής σημασίας για την ίδια την εταιρεία αλλά παράλληλα έδινε και μία αίσθηση σιγουριάς στους ανθρώπους που διέσχιζαν την εθνική οδό κυρίως όταν δεν ήταν ακόμα εθνική οδός.

Με την υποστήριξη του Δήμου Αλμυρού τόσο σε οικονομικό όσο και σε υλικοτεχνικό επίπεδο,την αρωγή μεγάλων εταιρειών και το έντονο ενδιαφέρον των αθλητών το 3ο Rally Αλμυρός 2018 αναμένεται να αποτελέσει ένα αγώνα που θα εντυπωθεί στην μνήμη όλων των εμπλεκόμενων σε αυτόν.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Φωτιά στον βάλτο στην περιοχή πλησίον sovel και Αειφόρου (video)

Φωτιά στον βάλτο στην περιοχή πλησίον sovel και Αειφόρου (video)

Σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά σε βαλτώδη περιοχή περίπου μεταξύ…
Διδακτική επίσκεψη μαθητών του τομέα μηχανολογίας στη SOVEL

Διδακτική επίσκεψη μαθητών του τομέα μηχανολογίας στη SOVEL

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, μαθητές της Γ τάξης ειδικότητας Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, επισκέφθηκαν…
ΣΙΔΕΝΟΡ – SOVEL έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες – Ανακοίνωση

ΣΙΔΕΝΟΡ – SOVEL έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες – Ανακοίνωση

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της SOVEL σχετικά με εθελοντική της δράση για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών:  …