• 17 Μαΐου, 2018

Αναχωρεί η Ελληνική Αποστολή της WKB Hellas για το Πανευρωπαϊκό στην Πολωνία

Αναχωρεί η Ελληνική Αποστολή της WKB Hellas για το Πανευρωπαϊκό στην Πολωνία

Για την πόλη Lancut της Πολωνίας αναχωρεί σήμερα αργά το βράδυ η Ελληνική αποστολή της WKB Hellas όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα World Kyokushin Budokai στις 19 με 20 Μαίου 2018.

Σκληρή προπόνηση, αρκετές ώρες προετοιμασίας και πολλές ακόμα θυσίες είναι το προφίλ ενός αθλητή που θα αγωνιστεί σε ένα τέτοιου είδους πρωτάθλημα, οι Μαχητές της WKB HELLAS καλούνται να αναδείξουν το ταλέντο τους αλλά και ότι έχουν αποκομίσει την περίοδο της προετοιμασίας σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ ανεβασμένο τεχνικό επίπεδο και με τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.

Τρείς αθλήτριες από τη σχολή του Αλμυρού από το dojo του sensei Αντώνη Λεωνίδα θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα πρόκειται για την   Γκρίνια Γεωργία στην κατηγορία 12-13 χρονών, την  Παπαγιάννη Αγγελική  στην κατηγορία 14-15 χρονών και την Γκρίνια Παρασκευή στην κατηγορία 16-17 χρονών.

Από το dojo της Καλαμπάκας οι αθλητές, Καρνέζης Ιλαρίων, Γκλάρα Στεφανία, Αβράμης Άγγελος, Τσέκλημας Βαγγέλης, Μίκα Σβύνου, Ζήκος Κων/νος, Μαγκόυφης Βασίλειος, Ζήκος Βασίλειος.

Από το dojo του Αμύνταιου ο αθλητής Κεραμίδης Παναγιώτης.

Οι προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό διήρκησε αρκετό καιρό και ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και παρόλο το γεγονός ότι έγινε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς  οι τρείς αθλήτριες  κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα μαθήματά τους αφού και οι τρείς  είναι άριστες μαθήτριες. Όλα κύλησαν ομαλά υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του sensei Αντώνη Λεωνίδα ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του και τις πολυάριθμες συμμετοχές του σε παρόμοιες διοργανώσεις έδωσε στις αθλήτριες τα καλύτερα δυνατά εφόδια ώστε να είναι πλέον πανέτοιμες να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

O sensei Αντώνης Λεωνίδας  εύχεται κάθε επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή.

Τίποτα όμως δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνδρομή των χορηγών από την πόλη του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου  τους οποίους τους ευχαριστούμε πολύ.

ΧΟΡΗΓΟΙ:  Brooklyn caffe (Αλμυρό, Νέα Αγχίαλο) Παπουτσής Ιωάννης, Καλόγηρος Αντώνιος Γεωπόνος, Πρατήριο shell Δημήτριος Τσιάπρας, Brioche cafe Σταθακόπουλος Αθανάσιος, Café Unique, Gossip cafe, Τυπωσέ το, Φαρμακείο Θεόδωρου Τσιατσιάνη, Agrofarm Hellas AE.


Σχετικά Άρθρα

“Μαχητές”: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Μαύρων Ζωνών 1ου και 2ου Dan της IKO Nakamura Hellas και Hellenic Budokai

“Μαχητές”: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Μαύρων Ζωνών 1ου και 2ου Dan της IKO Nakamura Hellas και Hellenic…

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου  2024 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών 1ου και 2ου  Dan στην σχολή…
Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών “Μαχητές”

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών “Μαχητές”

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τη σχολή πολεμικών τεχνών «Μαχητές». Οι συγκεκριμένες εξετάσεις…