• 17 Απριλίου, 2018

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Α.Ο.Σ. «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Α.Ο.Σ. «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου δράσεων και εκδηλώσεων, για την επέτειο των 100 χρόνων λειτουργίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Παρουσία πλήθους πολιτικών, τοπικής, περιφερειακής αυτοδιοίκησης, κλήρου και κόσμου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του έργου του Συνεταιρισμού καθώς και του Επετειακού Ημερολογίου – λευκώματος με φωτογραφίες των συνεταιριστών.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείο Ν. Αγιάλου τίμησαν με την παρουσία τους οι υφυπουργοί Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Παπανάτσιου και Βασ. Κόκκαλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, οι βουλευτές κ.κ. Χρ. Μπουκώρος και Παν. Ηλιόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καλτσογιάννης, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δ. Εσερίδης, οι πρώην Υφυπουργοί Ε. Αργύρης και Μ. Χρυσοβελώνη, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης κ. Ν. Ντίτορας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Γ. Τόλιας, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας, συνεταιριστές, εκπρόσωποι φορέων, πρώην Δήμαρχοι κ.α. ενώ τις ευχές του στην οργάνωση για να συνεχίσει το έργο της έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Σε δηλώσεις τους οι Υφυπουργοί τόνισαν πόσο σημαντικό είναι για το νομό Μαγνησίας να διαθέτει δύο συνεταιρισμούς, στη Ζαγορά και στη Ν. Αγχίαλο που συμπλήρωσαν 100 χρόνια λειτουργίας. Για τον φόρο στο κρασί η κα Παπανάτσιου είπε ότι θα εξεταστεί μετά τον Αύγουστο, ενώ ο κ. Κόκκαλης τόνισε πως είναι δυσβάσταχτος για τους παραγωγούς.

Τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός επισήμανε ότι οι συνεταιρισμοί δείχνουν πως μόνο μέσα από συνέργειες, ενωμένοι και με πίστη στη συνεργασία και την τοπική παραγωγή μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα.

 


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…