• 9 Ιανουαρίου, 2018

Ο φιλανθρωπικός αγώνας του Γ.Σ.Α. με την ομάδα επίλεκτων για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Αλμυρού

Ο φιλανθρωπικός αγώνας του Γ.Σ.Α. με την ομάδα επίλεκτων για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Αλμυρού

 

 

Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος», φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας του Γ.Σ.Α, με την ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από ομάδες της περιοχής μας.

Η διοίκηση του Γ.Σ.Α. σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αλμυρού «ΣΤΟΡΓΗ», αποφάσισαν να διοργανώσουν αυτό τον αγώνα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη αναγκών του Ειδικού Σχολείου Αλμυρού.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, κλήθηκαν να δημιουργήσουν την ομάδα των επίλεκτων παικτών από τις ομάδες της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού.

Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και όσοι παρευρεθήκαμε απολαύσαμε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα πλούσιο σε θέαμα και πειράγματα μεταξύ παικτών, προπονητών και φιλάθλων.

Ο κ. Χρ. Καραζούπης δήλωσε στην κάμερα του e-almyros.gr: «Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτόν τον αγώνα για την ενίσχυση και τους σκοπούς του Ειδικού Σχολείου Αλμυρού. Ωστόσο θεωρούμε πως είναι σημαντικός αυτός ο αγώνας, τόσο για την ομάδα του Γ.Σ.Α. που θα μπορέσει να προπονηθεί, όσο και για τους παίκτες που έχουν επιλέξει ο Μιχάλης Ανδρωνάς και ο Παναγιώτης Βούλγαρης. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπήρξε ανταπόκριση και όλη μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε για φιλανθρωπικό σκοπό».

Μιχάλης Ανδρωνάς: «Ας ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για την πρωτοβουλία που πήρανε, ώστε να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας. Από πλευράς μας τόσο εγώ, όσο και ο Παναγιώτης, με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση και καλέσαμε κάποια παιδιά από ομάδες της περιοχής μας. Εύχομαι την επόμενη φορά ο κόσμος να ανταποκριθεί περισσότερο και να λαμβάνονται συχνά τέτοιες πρωτοβουλίες, ώστε να μπορούμε να συνεισφέρουμε και κάποια παιδιά να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Καλέσαμε παίκτες από όλες τις ομάδες, της περιοχής μας όπως από την ομάδα του Πτελεού, της Σούρπης, του Αχιλλείου του Πλατάνου και της Ευξεινούπολης. Υπήρξε ανταπόκριση, απλά επειδή είναι καθημερινή αρκετοί έπρεπε να βρίσκονται στις δουλειές τους».

Παναγιώτης Βούλγαρης: «Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλή χρονιά και να έχουν υγεία όλοι οι ποδοσφαιριστές. Συμφωνώ με όσα είπε ο και ο Μιχάλης, ενώ θεωρώ πως ο κόσμος πρέπει να «αγκαλιάζει» και να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες. Θέλουμε να γίνει ένα καλό μάτς. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο σαν περιοχή και θέλουμε τέτοιες πρωτοβουλίες να λαμβάνονται συχνότερα».

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ του Γ.Σ.Α., ενώ ο κ. Χρήστος Καραζούπης δεξιώθηκε το ίδιο βράδυ τους ποδοσφαιριστές του Γυμναστικού για να τους ευχαριστήσει για τη λαμπρή πορεία που ακολουθούν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…