• 22 Δεκεμβρίου, 2017

Εορταστική εκδήλωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ.Α.

Εορταστική εκδήλωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ.Α.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του καινούργιου χρόνου, η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε ένα εορταστικό κλίμα αλλά και σε κλίμα ικανοποίησης για το έργο που παράγεται στην ομάδα ποδοσφαίρου, το οποίο απεικονίζεται και στη δεύτερη θέση που κατέχει ο Γ.ΣΑ στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ μοίρασε δώρα στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και φροντιστές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο προπονητής Κ. Σταματίου ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και του ρεπό που έχει η ομάδα τη πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, έδωσε πενθήμερο ρεπό στους παίκτες του να περάσουν με τις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.  Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος κάτω από τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, κρατώντας χαμηλούς τόνους, έχοντας τη στήριξη των φιλάθλων της και των  επαγγελματιών του Αλμυρού, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες αυτού του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε, στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές και σ’ όλους τους φιλάθλους μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ να υποδεχθούμε το Νέο Έτος.

 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ