• 22 Δεκεμβρίου, 2017

Δράσεις αγάπης των μαθητών του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Δράσεις αγάπης των μαθητών του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Ευξεινούπολης  ενόψει των Χριστουγέννων

πρόσφεραν την αγάπη τους και τη φιλανθρωπία τους σε ομάδες ανθρώπων που είχαν ανάγκη.  Ευαισθητοποιούνται  όταν τους ζητηθεί βοήθεια και το δείχνουν πάντα  έμπρακτα.

Συγκέντρωσαν  και έστειλαν ρούχα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής. Πρόσφεραν τρόφιμα στο Σπίτι Γαλήνης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως.

Επισκέφτηκαν  στις 21 Δεκεμβρίου 2017 την Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο και  πρόσφεραν τρόφιμα στα παιδιά.   Μια δομή που λειτουργεί στο Διμήνι του Βόλου σε  έναν εκπληκτικό  χώρο, ένα πανέμορφο σπίτι που το δώρισε ο κ. Λούλης Κ. και φιλοξενεί 23 αγόρια.  Ξεναγήθηκαν στους χώρους  της και γνώρισαν τα εργαστήρια με τα οποία ασχολούνται οι μαθητές που φιλοξενούνται.  Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: Σταυραντώνη Μαρία, Σιαμέτη Αθανασία, Καραγιαννοπούλου Μαρία και Μηλιώνη Φωτεινή. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αλμυρού, τον Αντιδήμαρχο κ. Νικοβιώτη Κων/νο και τον κ. Αλεξάνδρου Κων/νο, για την μετακίνηση στο  Βόλο.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ευξεινούπολης εύχονται σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να φέρει Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη  και Αισιοδοξία.