• 23 Σεπτεμβρίου, 2017

Παράταση στις αιτήσεις συμμετοχής για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού – έκδοση 23-9-2017

Παράταση στις αιτήσεις συμμετοχής για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού – έκδοση 23-9-2017

Μια εβδομάδα απομένει για την εκκίνηση του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμυρού και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής εργάζονται ασταμάτητα για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συμμετοχές στους δύο αγώνες αυξάνονται καθημερινά, ενώ οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να δοθεί παράταση στις ημερομηνίες εγγραφής. Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο (21 χλμ) μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου. Για τον Λαϊκό Αγώνα δρόμου (4 χλμ) υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής έως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον κ. Ν. Βανικιώτη (6972 314901).

Ο πρόεδρος του ΕΟΣ και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα κ. Χρήστος Ζαβός δήλωσε στον «Λαό του Αλμυρού»: «Οι αιτήσεις συμμετοχής στους αγώνες, έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες και εφόσον υπήρχε χρονικό περιθώριο αποφασίσαμε να υπάρξει μια μικρή παράταση. Συνολικά έχουμε 120 συμμετοχές από τις οποίες οι 68 αφορούν τον Ημιμαραθώνιο και οι 32 τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου. Βάσει των στατιστικών, στους αγώνες θα συμμετέχουν άτομα από διάφορα μέρη Θεσσαλίας, ενώ έχουμε λάβει αιτήσεις και από πόλεις όπως η Λιβαδειά η Κόρινθος, τα Ιωάννινα και η Φλώρινα.

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής με τους εθελοντές, προκειμένου να γίνει η διανομή των καθηκόντων για την ημέρα του αγώνα. Επίσης έχουμε παραλάβει ήδη τα μετάλλια, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραλάβουμε και τις μπλούζες.

Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού έχουν ορίσει πως για τις ανάγκες του αγώνα, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, θα κλείσουν για κάποιες ώρες η οδός Ερμού, η Αθηνών, κομμάτι του περιφερειακού δρόμου της Ευξεινούπολης και ένα τμήμα του αγροτικού δρόμου προς Ζερέλια. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τους δρόμους ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης».