• 18 Σεπτεμβρίου, 2017

Αυτό είναι το νέο φροντιστήριο της Ελένης Μαργαρίτη – Εγκαίνια με εκπλήξεις και δώρα

Αυτό είναι το νέο φροντιστήριο της Ελένης Μαργαρίτη – Εγκαίνια με εκπλήξεις και δώρα

Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος του φροντιστηρίου της Ελένης Μαργαρίτη, την Κυριακή το απόγευμα σε μια πολύ “γεμάτη” εκδήλωση. Το απογευματικό κάλεσμα επεφύλασσε εκπλήξεις, πλούσια δώρα, απολαυστικό μπουφέ, αλλά και μια …φανταστική ενέργεια που μεταδιδόταν απλόχερα και αδιάκοπα.

Ο Μίκυ και η Μίνι απασχόλησαν τα μικρότερα παιδιά, ενώ οι μεγαλύτεροι απολαμβάναμε τον καφέ μας με εδέσματα του μπουφέ. Όλοι μας κάναμε μια βόλτα στους σύγχρονους χώρους εκπαίδευσης που η Ελένη Μαργαρίτη με προσωπική εργασία (τέλειες οι τοιχογραφίες σου Ελένη) και όραμα ετοίμασε για τους μαθητές της.

Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν τρεις υποτροφίες και δύο smart watches στους εγγεγραμμένους μαθητές του φροντιστηρίου.

 

Ευχαριστήριο της Ελένης Μαργαρίτη:

Ευχαριστώ ολόψυχα γονείς, μαθητές, φίλους και επαγγελματίες, για την παρουσία τους στη γιορτή των εγκαινίων του νέου μας χώρου στην οδό Βασ. Παύλου,  που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε με όραμα και αγάπη, αλλά είναι και αποτέλεσμα της προτίμησης -επί 20ετίας- πολλών γονέων και παιδιών και γι’ αυτό τους είμαι ευγνώμων. Καλή μας σχολική χρονιά!

 
 

 
 

Δείτε τα εγκαίνια με 360 κάμερα. Δηλαδή με βιντεοκάμερα που βιντεοσκοπεί 360 μοίρες και σας δίνει τη δυνατότητα να περιστρέψετε την εικόνα και να δείτε ότι συμβαίνει γύρω απ’ αυτήν, παντού, εκείνη τη στιγμή, σα να ήσασταν εκεί.

Προϋπόθεση να το δείτε είτε στο site μας, είτε στο youtube…

Πατήστε τα βελάκια για να περιηγηθείτε στην εικόνα, ή σείρετε με το χεράκι που εμφανίζεται ή αν το βλέπετε από το κινητό, κινήστε το δεξιά ή αριστερά, ή απλώς καν’τε μια στροφή γύρω από τον εαυτό σας! Απολαύστε!

 

 

[srizonfbalbum id=19]


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…