• 24 Νοεμβρίου, 2016

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου «Γιορτάζουμε τη μόδα στην πόλη μας!!!»

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου «Γιορτάζουμε τη μόδα στην πόλη μας!!!»

Το δεύτερο «Fashion Show» διοργανώνει η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη, με ώρα προσέλευσης από 19.00 έως 19.30 και αποχώρησης ανάλογης με τις…. αντοχές!!

Ολα ξεκινούν από μια βασική ιδέα που λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία και κατά το παρελθόν και πρόθεσή μας είναι να λειτουργήσει και πάλι με την ίδια – και μεγαλύτερη – επιτυχία.

Αυτή η ιδέα δεν είναι άλλη από το να στηριχτούν και να προβληθούν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις του Αλμυρού, να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους οι επαγγελματίες, αλλά και – το κυριότερο- να πειστούν οι πολίτες – καταναλωτές της περιοχής,  ότι έχουν όλες τις επιλογές και μπορούν να διευκολυνθούν σε κάθε αγορά τους από τις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς.

Ο στόχος μας, είναι επίσης προφανής: να δοθεί μια ανάσα αναζωογόνησης και “φρέσκου αέρα” στην εμπορική αγορά της περιοχής μας, να στηριχτούν όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ, αλλά κι η καθεμιά ξεχωριστά να κερδίσουμε το στοίχημα για να μη δούμε άλλο “λουκέτο” στην αγορά του Αλμυρού, να μη δούμε καμιά επιπλέον άδεια βιτρίνα.

Φυσικά αυτό, δεν αφορά -και δεν πρέπει να αφορά- μονάχα τους επαγγελματίες και εμπόρους του Αλμυρού. Κανείς και καμιά δεν θα ήθελε να κινείται και να ζει σε μιαν άδεια και έρημη πόλη, χωρίς την παραμικρή κίνηση στους δρόμους, χωρίς κέφι, ζωντάνια, ζωή.

Στηρίζοντας με τη συμμετοχή σας τη βραδιά «Fashion Show»  της Ένωσης το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου κάνετε-κάνουμε όλοι μαζί, το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση να ξαναζωντανέψει η αγορά, η πόλη μας, η ίδια μας η καθημερινότητα!!

Εμείς απ’ την πλευρά μας, θα σας διευκολύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε σ’ αυτό!!

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να παραβρεθείτε σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά που -πέρα από την επίδειξη με εξαιρετικά μοντέλα (ντυμένα με casual –παιδικό – αθλητικό-εσώρουχα και βραδινό ρούχο) των ποιοτικών και απολύτως προσιτών προϊόντων των καταστημάτων της περιοχής μας- υπόσχεται ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης με εκπλήξεις, κεράσματα, φωτογραφήσεις, χορευτικά, μπαλέτα κλασσικού και μοντέρνου χορού, d.j. που θ’ αγκαλιάσουν με τις νότες τους το χώρο και τη διάθεσή μας, ενώ τη βραδιά θα κλείσει με party η swing μπάντα των Brandy Souare και ο Τόλης Κόκκινος.

Είστε όλοι καλεσμένοι μας!!!

Με τιμή

Το ΔΣ της Ένωσης


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…