• 27 Ιουλίου, 2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 23-7-2016

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 23-7-2016

Ο καρεκλάς…

Θα στοιχίσουν στον Δήμο 2.500 ευρώ οι παραστάσεις Καραγκιόζη (χωρίς ηχητικά και αφίσες), δεν δίνανε και λίγα για καρέκλες; Κατάχαμα βλέπουν τον Καραγκιόζη τα παιδιά. Θα κρυώσει ο …αυτός τους και θα πονάει η κοιλίτσα τους.

 

Η γη γυρίζει και μας ζαλίζει 1

Δεν εξηγείται, κυρία μου, η γη γυρίζει, μας ζαλίζει και τα ‘χουμε χάσει… Σε ζαρντινιέρα της Μιχοπούλου, τα φυτά που φυτεύει περίοικος, τη νύχτα βγάζουν φτερά. Την επομένη ξαναφυτεύει άλλα, τα οποία πάλι εκριζώνονται από τον κηπουρό – φάντασμα. Είδε και απόειδε ο συμπολίτης μας και τοποθέτησε τις παρακάτω απειλητικές πινακίδες.

 

παρτέρι

Η γη γυρίζει και μας ζαλίζει 2

Τρολλάρουν τον Ερντογάν με αγγελία όπου φέρεται να πουλάει άρμα μάχης.

Πρόκειται για μία (προφανώς ψεύτικη) “αγγελία” που έχει αναρτήσει κάποιος σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών, πουλώντας ένα… τανκ που (δήθεν) χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος την περασμένη Παρασκευή!

Μάλιστα, η αγγελία περιλαμβάνει πλήρη στοιχεία για το εν λόγω τανκ, από τον τύπο του ραντάρ που διαθέτει, μέχρι το πότε άλλαξε τελευταία φορά λάδια και το αν έχει… μονή ή ζυγή πινακίδα (αν και δεν έχει πρόβλημα με τον δακτύλιο: όπως αναφέρεται στην αγγελία, “μπαίνει ελεύθερα στον δακτύλιο (κι όπου αλλού θες, βασικά)”.

Η τιμή του; Μόλις 150.000 ευρώ – “κοψοχρονιά”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο… ιδιοκτήτης. Ο οποίος μάλιστα ονομάζεται… Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με διεύθυνση στην Αλεξανδρούπολη!

Δείτε τη χιουμοριστική αγγελία:

 

aggelia_tanks

Η γη γυρίζει και μας ζαλίζει 3

Πυρ, γυνή και πολιτική. Στην περίπτωση της Μόνικας Λεβίνσκυ, την αγαπημένη του τέως Προέδρου Αμερικής Κλίντον, τα τρία αναφερόμενα είναι 3 σε 1. Γυναίκα φωτιά, δηλαδή, που ασχολείται με την πολιτική. Κοινοποιώ τη δημοσίευσή της και μεταφράζω ελεύθερα…

«Δεν θα ψηφίσω τη Χίλαρυ Κλίντον. Η τελευταία Προεδρία Κλίντον, άφησε άσχημη γεύση στο στόμα μου… Την τελευταία φορά που η Κλίντον είχε σημαντική δουλειά, την άφησε σε ‘μενα…»

 

13781831_10210415634455765_1099261415900356944_n

Η γη γυρίζει και μας ζαλίζει 4

Φίλος προσωπικός και της εφημερίδας μας έφερε quiz – καταγγελία, κατά αιρετού, η οποία ζήτησε να δημοσιευθεί ανώνυμα, και αναφέρει «Αξιοζήλευτη η προσπάθεια του κυρίου Τάδε για την αγροτική οδοποιία, τέτοια που αν προσέξετε, μόνο οι δρόμοι στα χωράφια του ισοπεδώθηκαν από το γκρέιντερ του Δήμου.»

Καλά ρε φίλε, εμείς θα κρεμάσουμε το κουδούνι στη γάτα; Άσε που όλοι οι Αιρετοί έχουν κι από κανένα χωραφάκι. Με όλους θα μας βάλεις να μαλώσουμε;

 

Η γη γυρίζει και μας ζαλίζει 5

Κλειδώνουν τα σκουπίδια, κυρία μου! Γιατί δεν ξέρω να σας πω. Τα νέα καλαθάκια του Δήμου, θέλουν κλειδί για να ανοίξουν και να αδειάσουν. Προς το παρόν δεν προλαβαίνει η υπηρεσία να τα αδειάζει, αλλά δεν μπορούν και οι μαγαζάτορες να αλλάξουν τη σακούλα με τα σκουπίδια μπροστά από την πόρτα τους. Νέα κόλπα. Νέο πρόγραμμα χρειάζεται από την Υπηρεσία.

 

σκουπίδια Μιχ. 1

 

Μάντης κακών ο Κρανάς

Το ‘πε, το ξανα’πε, αποχώρησε από διαβούλευση, και ήρθε η ώρα να δικαιωθεί ο Κώστας Κρανάς. Εκτός τουριστικής ανάπτυξης θέλουν τον Αλμυρό, για τις οχλούσες δραστηριότητες τον προορίζουν, προμήνυσε και φαίνεται ότι δικαιώθηκε. Δεν φταίει ο αγγελιοφόρος των κακών, τ’ αυτιά που δεν ακούνε φταίνε.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…