• 21 Φεβρουαρίου, 2016

Σκόπελος – Πρωτεσίλαος 1-2 (διακοπή), Αχιλλέας – Δήμητρα 0-3, ΓΣΑ – Μυρμιδόνες 2-1, Αίας – ΕΜΑ 2-0, Αγχίαλος – Άθλος 2-1, Διαγόρας – Απόλλων 1-1

Σκόπελος – Πρωτεσίλαος 1-2 (διακοπή), Αχιλλέας – Δήμητρα 0-3, ΓΣΑ – Μυρμιδόνες 2-1, Αίας – ΕΜΑ 2-0, Αγχίαλος – Άθλος 2-1, Διαγόρας – Απόλλων 1-1

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου έγιναν όλα τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής στ 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΘ στον οποίο αγωνίζονται και όλες οι ομάδες της περιοχής Αλμυρού.

Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι:

Σκόπελος – Πρωτεσίλαος 1-2 (διακοπή)

Αχιλλέας – Δήμητρα 0-3

ΓΣ Αλμυρού – Μυρμιδόνες 2-1

Αίας – ΕΜΑ 2-0

Αγχίαλος – Άθλος 2-1

Διαγόρας – Απόλλων 1-1

Στη Β’ κατηγορία οι Αργοναύτες είχαν το ρεπό τους.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(14η αγωνιστική)

Γ.Σ.Α. 42

Διαγόρας 35

Αίας 23

Πρωτεσίλαος 22

Απόλλων Καν. 21

Αγχίαλος 20

Σκόπελος 17

ΕΜΑ 16

Δήμητρα 15

Μυρμιδόνες 11

Αχιλλέας 8

Άθλος 3

*Δεν υπολογίζουμε τον διακοπέντα αγώνα Σκοπέλου – Πρωτσίλαου.

 

Η 15η αγωνιστική

Δήμητρα – Μυρμιδόνες

Απόλλων Καναλίων – Αχιλλέας

ΕΜΑ – ΓΣ Αλμυρού

Πρωτεσίλαος – Διαγόρας

Άθλος – Αίας Σούρπης

Σκόπελος – Αγχίαλος

 

Β΄ ΕΠΣΘ

Τα αποτελέσματα

ΕΛ Νηλέα – Δύναμις 0-1

ΝΑ Νίκης – Ακρόπολη 0-0

Άνθιμος Γαζής – Τοξότης 1-0

Ελευθεριακός – Παγασητικός 0-7

Εθνικός – Ιάσων ΑΜ 1-0

Κένταυρος ΝΠ – Μακρινίτσα 1-1

Ρεπό: Αργοναύτες

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακρόπολη 33

Παγασητικός   31

ΝΑ Νίκης 23

Εθνικός 22

Άνθιμος Γαζής 21

Τοξότης 20

Ιάσων ΑΜ 18

Μακρινίτσα 18

Αργοναύτες 13

Κένταυρος ΝΠ 12

Δύναμις 9

Ελευθεριακός 5

ΕΛ Νηλέας 4

-Οι Ν.Α. Νίκης ξεκίνησαν με -6 και ο Ελευθεριακός με -2 β.

 

Η επόμενη αγωνιστική

Αργοναύτες – Τοξότης

Άνθιμος Γαζής – Μακρινίτσα

Κένταυρος – Ιάσων Άλλης Μεριάς

ΈΛ Νηλέα – Παγασητικός

Εθνικός – Ακρόπολη Σέσκλου

Ελευθεριακός – Ν.Α. Νίκης

Ρεπό: Δύναμη

 

Σκόπελος – Πρωτεσίλαος 1 – 2

Παίχτηκε μόνο ένα ημίχρονο, λόγω διακοπής του αγώνα, μετά από επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας.

Στο ημίχρονο αυτό που παίχτηκε, η ομάδα του Πτελεού ήταν μπροστά στο σκορ με 1 – 2. Σκόρερς ο Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Παναγιώτου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: “Για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού και πρόκληση σωματικών βλαβών συνελήφθη 50χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου. Ειδικότερα ο 50χρονος παρακολουθούσε τον αγώνα που διεξάγονταν Σκόπελος – Πρωτεσίλαος. Κάποια στιγμή άρχισε να εξυβρίζει τον διαιτητή ενώ κινήθηκε προς το μέρος του και τον χτύπησε στο μέτωπο. Ο 50χρονος συνελήφθη ενώ σήμερα (Δευτέρα) αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.”

 

ΓΣΑ – Μυρμιδόνες 2-1

Κράτησε το αήττητο και την πρωτοπορία στο βαθμολογικό πίνακα ο Γυμναστικός Σύλλογος κερδίζοντας και τους Μυρμιδόνες στην έδρα του με 2-1, αν και οι Πλατανιώτες δυσκόλεψαν αρκετά τους  πρωτοπόρους.

Πρέπει να υπολογίσουμε όμως και τα τρία δοκάρια του ΓΣΑ (με τον Ράπτη στο 55’ στο οριζόντιο, τον Κοντοβά στο 73’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 74’ του Νίκου Βούλγαρη πάλι στο οριζόντιο), όπως και αρκετές άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Τα γκολ των πρωταθλητών και τα δυο ο Κοντοβάς, στο 16’ με κεφαλιά από σέντρα του Ράπτη και στο 88’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Οι Πλατανιώτες περιστασιακά ισοφάρισαν στο 67’ με σουτ του Κουτσούμπα, που πήρε το  ριμπάουντ, μετά από ασθενή απόκρουση του Πλακαρού.

Και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από τα πολλά αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του διαιτητή Νικόπουλου.

ΓΣΑ (προπονητής Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος, Ξηρομερήσιος (67’ Κρανάς), Πλαβός, Κυριάκος, Τσιάτσιος (60’ Θωμαΐδης), Ράπτης (82’ Μαλισσιόβας), Αντζούρης, Βούλγαρης Ν., Βούλγαρης Π., Κοντοβάς.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Τσιότρας (80’ Ε. Μάντζαρης), Ακριβός, Κατσαβριάς (11’ λ.τρ. Ξαφάς), Χαλάτσης, Βέργας, Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας, Νικηφοράκης (75’ Ν. Μάντζαρης), Ζαφειρίου, Π. Μπούρχας.

 

Αχιλλέας – Δήμητρα 0-3

«Ξεμπούκωσε» και πήρε σημαντική νίκη μέσα στο Αχίλλειο η ανανεωμένη ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, κερδίζοντας τον γηπεδούχο Αχιλλέα με 0-3.

Όπως δηλώνει και ο προπονητής της Κυριάκος Κοκκινάκης, «είμαστε μια ομάδα που στήνεται σχεδόν από την αρχή και θέλουμε χρόνο για να «δέσουμε» και να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας», τονίζοντας ότι είναι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Τα γκολ των πράσινων πέτυχαν κατά σειρά: Ο Κακλιάς στο 18’ με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Καρατέεφ στο 61’ με απευθείας φάουλ και ο Χρ. Γκάμπας στο 82’, μετά από τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Δήμητρα είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, όπως κι ένα δοκάρι στο 9’ με τον Χρ. Γκάμπα.

ΔΗΜΗΤΡΑ (προπονητής Κυριάκος Κοκκινάκης): Σαββίδης, Κωτούλας, Επίσκοπος (80’ Τσέργας), Βογιατζής, Καρατέεβ, Δαμάσκος, Σιαμέτης, Ποζιόπουλος (60’ Μαντάρας), Γκάμπας Χρ., Κακλιάς (80’ Γκάμπας Δ.), Μπίνας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Τσεκούρας, Λάμπος, Διαμαντής (30’ λ.τρ. Μπεζάτης), Τσουκάρας, Χασιώτης, Χατζηγεωργίου (65’ Μόσχος), Τσεκούρας, Γ. Παναγιώτου (70’ Τσιοκάρας), Ζγουλέτας, Σπανός.

 

Αγχίαλος – Αθλος 2-1

Σκόρερ: (8’ Ζητούδης, 40’ Καραγιώργος – 94’ Δάρας)

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Κολώνη στο 25ο λεπτό.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Ρωμανός, Τσαρδακάς (80’ Λάζογλου), Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Τσακόγιας, Τσέλιος, Φούκης, Ζγατζής (75’ Μούσα), Κολώνης (60’ Πύλος), Καραγιώργος, Ζητούδης.

ΑΘΛΟΣ: Μέμος, Επίσκοπος, Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Μπιρμπίλης (46’ Δάρρας), Κοντοβάς, Ξηροκώστας, Νικολάου (65’ Δήμας), Παζής (80’ Νικογιάννης).

 

Αίας – Μικροθήβες 2-0

Σκόρερ: (20’ Κωστούλας, 25’ Κατσαβριάς)

ΑΙΑΣ: Λαγός, Μπούρας (60’ Κοντογιωργάκης), Καλοδήμος, Παπανικολόπουλος, Κοτσανίτης (80’ Γαρυφάλλου), Αθ. Κ. Κωστούλας, Μαλλιαρός (60’ Γρούνας), Μπιρτσάι, Χουλιαράς, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Ζαγκαβιέρος, Αποστόλου, Παπανίκος, Σκοτεινός, Θεοδ. Βαλκανιώτης, Παπαδάκης, Θαν. Βαλκανιώτης (55’ Ρεφουγιάτι), Καρατζόγλου, Γκαμάλιας (46’ Πορταρίτης), Λανάι, Αναγνώστου (65’ λ.τρ. Βέτσικας).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…