• 12 Οκτωβρίου, 2015

Τετάρτη αίρεται η ποινή αποκλεισμού της ΕΠΣΘ; – Μήνυση Μπέου στην ΕΠΟ;

Τετάρτη αίρεται η ποινή αποκλεισμού της ΕΠΣΘ; – Μήνυση Μπέου στην ΕΠΟ;

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου συγκαλείται το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ και, πληροφορίες από την Ομοσπονδία αναφέρουν, ότι -ανάμεσα στα άλλα θέματα που θα συζητήσει και θα λάβει αποφάσεις η Διοίκηση- θα είναι και η απόφαση άρσης της γνωστής ποινής στην ΕΠΣΘ.
Μετά τις εκλογές της ΕΠΣΘ και την ανάδειξη νέου Δ.Σ., την περασμένη βδομάδα, αν η ΕΠΟ τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε, αναμένεται ν’ αρχίσει τάχιστα η αντίστροφη μέτρηση της προκήρυξης και διεξαγωγής των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, καθώς και ο άμεσος «επαναπατρισμός» των τριών ομάδων της Μαγνησίας που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, στις κανονικές τους έδρες, ώστε να πάψει η μετακίνησή τους -όπως και εκατοντάδων φιλάθλων- στα γήπεδα του Νομού Λάρισας.

Την Τρίτη, πληροφορίες που έρχονται από τη νέα Διοίκηση της ΕΠΣΘ, επί λέξει αναφέρουν τα εξής: “Καθοριστική θα είναι η αυριανή ημέρα για την Ε.Π.Σ.Θ. καθώς θα συνεδριάσει η Ε.Π.Ο. για την άρση της τιμωρίας που της είχε επιβληθεί και την επαναφορά της στους πίνακες ξανά σαν μέλος της παρουσία και του Δ.Σ της ΕΠΣΘ, καθως της ζητήθηκε να είναι παρών εχοντας μαζί και την προκήρυξη για άμεση υπογραφή της από την ΕΠΟ. Βέβαια κάτι τέτοιο πλέον φαντάζει σίγουρο και αν όλα πάνε καλά, θα γίνει ένας πραγματικός αγώνας δρόμου για να δρομολογηθούν όλες οι εκκρεμότητες, μιας και η επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης είναι η 24η Οκτωβρίου σύμφωνα με πληροφορίες.”

Οι πάντες βεβαια φαίνεται να λογιαριάζουν χωρίς τον ….Αχιλλέα Μπέο….

 

ΜΗΝΥΣΗ ΜΠΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr: “Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να κατατεθεί μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη και των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για παράβαση καθήκοντος και εκβιασμό. Παράλληλα θα ζητηθεί να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Σημειωτέον, από την περασμένη Παρασκευή 9/10 μέχρι και σήμερα και μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης, δεν έχει αρθεί από την ΕΠΟ η ποινή της ΕΠΣΘ, καθώς όπως φαίνεται δεν εκλέχθηκαν αυτοί που θα επιθυμούσε η ΕΠΟ, αλλά νέοι, άφθαρτοι παράγοντες, που έχουν μεγάλη όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.
Να θυμίσουμε, πως πριν από λίγες μέρες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 89.5, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πριν τις εκλογές της ΕΠΣΘ της 9ης Οκτωβρίου είχε θίξει το θέμα και είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως «αν εγώ ήμουν ο Περικλής Λασκαράκης θα είχα στείλει στο αυτόφωρο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για την ωμή παρέμβασή τους στα εσωτερικά της ΕΠΣΘ».


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…