• 23 Σεπτεμβρίου, 2015

Στις 9 Οκτωβρίου εκλογές στην ΕΠΣΘ, αλλά η τιμωρία από την ΕΠΟ ακόμη ισχύει

Στις 9 Οκτωβρίου εκλογές στην ΕΠΣΘ, αλλά η τιμωρία από την ΕΠΟ ακόμη ισχύει

Τη διεξαγωγή εκλογών την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα, στη Γενική Συνέλευση των μελών της, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, αναμένοντας να αρθεί η γνωστή τιμωρία της από την ΕΠΟ, η οποία -όσο ισχύει- καταργεί στην κυριολεξία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Μαγνησία.
Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, δυστυχώς, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και παρά τη νεότερη απόφαση της ΕΠΟ, ότι το πειθαρχικό της συμβούλιο θα άρει αυτόματα την τιμωρία, μόλις δρομολογηθούν εκλογές.
Ήδη την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι «ξενιτεμένες» στη Λάρισα τρεις ομάδες της Μαγνησίας (ειδικότερα το τοπικό ντέρμπι Πυράσου – Νίκης) θα υποχρεωθούν να παίξουν εκτός του Νομού.
Στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας παραιτήθηκε η Διοίκηση Λασκαράκη (τονίζοντας ότι θα είναι πάλι υποψήφια για τις εκλογές όλα τα μέλη της), προκειμένου να βοηθηθούν έτσι οι διαδικασίες των εκλογών και εκλέχτηκε ομόφωνα τριμελής Επιτροπή, που ήδη ανέλαβε τη διεξαγωγή τους.
Η τριμελής επιτροπή απαρτίζεται από τους κ.κ. Τσεκούρα, Τάσιου και Καραδήμου, ενώ έως τις 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00 μπορούν να κατατεθούν οι υποψηφιότητες.
Παράλληλα έως το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 15.00 θα πρέπει να έχουν οριστεί από τα σωματεία ποιοι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν στις εκλογές.
Πρόεδρος της επίμαχης ΓΣ εκλέχτηκε Παύλος Πάνος, ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει το εκρηκτικό κλίμα αντεγκλήσεων, ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ομάδες.
Τα περισσότερα Σωματεία πρότειναν ενιαίο ψηφοδέλτιο για τις επικείμενες αρχαιρεσίες, ενώ από την πλευρά του δίδυμου Ακτσιαλή – Αγγελόπουλου το αντίθετο, αλλά ο δεύτερος διευκρίνισε με γραπτή ανακοίνωσή του, ότι -εφ’ όσον στο μεσοδιάστημα μέχρι τη λήξη των υποψηφιοτήτων αρθεί η τιμωρία από την ΕΠΟ- θα αφεθούν ελεύθεροι οι υποστηρικτές της συγκεκριμένης ομάδα να μπουν -όσοι θέλουν- στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.
«Αν όμως αυτό το σενάριο δεν αποδειχθεί εντός της εβδομάδος», καταλήγει ο κ. Αγγελόπουλος, «καλούμε όλους να αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι στον αθλητισμό και να πράξουν με τη σειρά τους το σωστό.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Συνεδρίασε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, η τριμελής Εκλογική Επιτροπή που εξελέγη ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση της 21/09/2015 αποτελούμενη από τους κ.κ. ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΚΑΡΑΔΗΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ και ΤΑΣΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟ και αποφάσισε:
Να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους εκπροσώπους όλων των Σωματείων της ΕΠΣΘ, για την ομόφωνη στήριξη, για πρώτη φορά, που έδειξαν στα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο όλων των μελών της ,και τη βεβαιότητα ότι οι επικείμενες εκλογές θα γίνουν με απόλυτη νομιμότητα και όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΣΘ.
Να ενημερώσει όλα τα Σωματεία ότι δικαίωμα ψήφου αλλά και υπόδειξης υποψηφίου έχουν τα Σωματεία Μέλη της ΕΠΣΘ που από 01/01/2014 έως και 31/12/2014 συμμετείχαν σε 2 τουλάχιστον επισήμους αγώνες ποδοσφαίρου με 18 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, πράγμα που αποδεικνύεται από τα επίσημα φύλλα αγώνος.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 θα γίνουν στην έδρα της ΕΠΣΘ (Ροζού 17 με Ερμού) από τις 18.00 έως 20.00 και αφού προηγηθεί η Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση των Μελών την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο τις 17.00 και εάν δεν υπάρξει απαρτία μελών στις 18.00, για την εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
Κάθε Σωματείο έχει την δυνατότητα να προτείνει ένα υποψήφιο για τακτικό και έναν για αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ, καθώς και έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό για την εξελεγκτική επιτροπή.
Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΕΠΣΘ μέχρι την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 21.00 μ.μ.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την δήλωση υποψηφιότητας είναι τα εξής:
Α) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Β) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ
Γ) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ
Δ) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ

7.Τα Σωματεία Μέλη της ΕΠΣΘ οφείλουν να προσκομίσουν στην γραμματεία της ΕΠΣΘ μέχρι το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15.00 μ.μ. έγγραφη δήλωση που θα ορίζει ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό Μέλος του, που θα το εκπροσωπήσει στη Γενική Συνέλευση και θα έχει δικαίωμα ψήφου.
8.Τα έντυπα που απαιτούνται για την δήλωση υποψηφιότητας για το νέο ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα παραλαμβάνονται από τους ενδιαφερομένους, με ευθύνη των Σωματείων, αποκλειστικά από την γραμματεία της ΕΠΣΘ, με απόδειξη παραλαβής.
9.Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν αντικειμενική δυσκολία να προσέλθουν να παραλάβουν τα έντυπα μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία της ΕΠΣΘ τηλ. 24210 27147 και27148 προκειμένου να τα παραλάβουν σε ηλεκτρονική μορφή.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΑΣΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…