• 27 Απριλίου, 2015

Με πολλές επιτυχίες οι αθλητές του Κώστα Τελκή στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος της ΕΛΟΚ

Με πολλές επιτυχίες οι αθλητές του Κώστα Τελκή στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος της ΕΛΟΚ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Κώστα Τελκή σχετικά με τη συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Shidokan Karate Αλμυρού στο στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος της ΕΛΟΚ.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Shidokan Karate Αλμυρού του Κώστα Τελκή, με την αγωνιστική ομάδα του sport karate συμμετείχε την περασμένη Κυριακή 26 Απριλίου στο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών Κεντρικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και του προέδρου της Κεντρικής Ελλάδος Χαράλαμπου Ευθυμιάδη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι μαθητές του Κώστα Τελκή ανέβηκαν στο βάθρο, σε διαφορετικές κατηγορίες και θέσεις. Οι προπονητές που συνόδευσαν την ομάδα του Αλμυρού ήταν οι: Κώστας Τελκής, Ελένη Μπαγλατζή, Αντωνίου Βασίλης, Βλαχονάτσιος Διονύσης.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο ΕΑΚ Νεαπόλεως Λάρισας, όπου συμμετείχαν τα έξι αναγνωρισμένα από την Ομοσπονδία συστήματα Karate, με πάνω από 400 συμμετοχές, ενώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεπερνούν τις 1.000. Από την περιοχή της Μαγνησίας συμμετείχε για το Shidokan karate και ο Πήγασος Βόλου του Λήο Κατσούρα, ο οποίος διδάσκει και στον Αλμυρό, στο γυμναστήριο του Κώστα Τελκή, το μοναδικό Αθλητικό Σωματείο Karate στον Αλμυρό που ανήκει στην ΕΛΟΚ.

Η τεχνοτροπίες που καλλιεργεί η Ομοσπονδία, είναι το sport karate και το knock down karate που πρόσφατα προστέθηκε με τους απαιτούμενους κανονισμούς και προφυλάξεις – εξοπλισμό.

Ο Κώστας Τελκής και οι συνεργάτες του ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας Κεντρικής Ελλάδος καθώς και όλους όσους ανέλαβαν τη διαιτησία και εργασίες για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…