• 20 Απριλίου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 18/4/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 18/4/2015

Quiz:

Πού ακριβώς είναι οι θέσεις για τους κάδους στα νέα μας πεζοδρόμια; Μωρέ, μήπως είναι υπόγειοι και δεν τους βλέπω;

 

Koulis will you mary me?

..A dumbfounded Koulis grabbed his face in disbelief at the sight of this but as soon as the initial shock went away, he ran to his girlfriend’s arms and accepted her offer while teammates and fans joyfully cheered from the stands…

…Ο Κούλης βρέθηκε εμβρόντητος, άρπαξε χωρίς να το πιστεύει το πρόσωπό του στη θέα του πανό, αλλά μόλις έφυγε το στιγμιαίο σοκ, έτρεξε στα χέρια της κοπελιάς του και δέχθηκε την προσφορά της, ενώ οι συμπαίκτες και φίλαθλοι, χαρούμενα ζητωκραύγαζαν από τις κερκίδες…

Ούτε η «τόλμη και γοητεία»… Από ξένο μέσο ενημέρωσης το παραπάνω κείμενο, όπου ταξίδεψε (με το λογότυπό του e-almyros.gr) το άρθρο μας και βεβαίως – βεβαίως η Δήμητρα Ευξεινούπολης. Μπράβο και πάλι… Και τόλμη και γοητεία έχουμε, αμ πώς.

 

Αυτή την είδηση την μάθατε

Αυτή την είδηση τη μάθατε, την ξέρατε, υπήρχε στην καρδιά σας, στην ελπίδα που έχετε για τον Θεό και τους ανθρώπους: Χριστός Ανέστη!

Είναι μια διαδικασία του σαρανταημέρου, της Μεγάλης Εβδομάδας, του Επιταφίου, της Ανάστασης, η οποία ποτέ δεν μας κουράζει. Είναι σα να τη ζεις κάθε φορά για πρώτη φορά. Ολόφωτο το Πάσχα. Χρόνια Πολλά!

 

Αχ Μαρία Σ.!

Σε τόσα συμβούλια έχουμε πάει οι δυο μας, δεν βρέθηκε κανείς να μας χαρίσει ένα ποιηματάκι… Που να καταλάβουν οι δικοί μας οι καμπίσιοι… Ενώ ο Άδωνις… Έδωσε ορισμένα στιχάκια στην Πρόεδρο της Βουλής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ποίημα είχε φέρει στην Ολομέλεια ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας. Ωστόσο, ντράπηκε να το εκφωνήσει και έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης του το άρπαξε από τα χέρια λέγοντάς του «Φέρ’ το εδώ να της το πω εγώ που δεν ντρέπομαι». Όπως και έκανε.

Τα διάσημα στιχάκια ήταν τα εξής: «Σε καρτερούσα και είπα να τη, μα ήταν η αυγούλα στις κορφές και η αμυγδαλιά στο μονοπάτι, ίδιες και οι τρεις σαν αδερφές»

Ας αφιερώσουμε και εμείς στους βουλευτές μας το παρακάτω:

τριακόσια πουλάκια κάθονταν στης Μέρκελ το ταμπούρι

το ‘να τηράει Ρώσσικα

το άλλο   προς τη U.S.A.

το τριακοστό το δύσμοιρο μοιρολογάει και λέει

Πολλή μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα,

Μην ο τέως έρχεται, μην είναι αυτός ο Γιάνης,

Ούτε ο τέως, έρχεται, ούτε είν’ αυτός ο Γιάνης,

Η δραχμούλα έρχεται με τους χιλιάδες ναύτες.

 

Ευτυχώς που μας το ‘πατε

Μα το είπανε λέει και τρέξαμε να φτιάξουμε το Κουρί… Ναι συνεχίστε, να προβάλλετε μόνο τα αρνητικά της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας… Ξέρετε πόσο καλό μου κάνετε; Παρεπιπτόντως, φωτογραφίες από το Κουρί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δημοσιεύσατε. Από τον καθαρισμό δεν δημοσιεύσατε. Πάντως αν θέλετε σας στέλνουμε δυο από τον «μακρινό» Αλμυρό. Μια από τις εργασίες, και μια από το πανέμορφο Κουρί.

Εν όψει του αγώνα δρόμου, ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση. Αντιθέτως πολλοί αθλητές μας συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου στο Βόλο και στο Πήλιο, τους οποίους –και καλά κάνουν- διαφημίζουν.

 

Πού είναι το 70% οέο…;

Μήπως το 100% σας βόλευε περισσότερο αλλά το βρήκατε κομματάκι υπερβολικό;

 

 

Σε διακοπές

Σας αφήσαμε με λίγες φωτογραφίες στο e-almyros.gr, αλλά θεωρήσαμε ότι αν έπρεπε να ξεκουραστούμε ένα τετραήμερο όλοι μαζί, καλό θα ήταν να το κάνουμε τις ημέρες του Πάσχα. Εξάλλου δεν χάνει από τίποτε την αίγλη του. Δεν έχει ανάγκη από φωτογραφίσεις.  (Ρίξαμε λίγο τους Αλμυριώτες του εξωτερικού, που ξέρουμε ότι τις περιμένουν με συγκίνηση, να αναπολήσουν τη μητέρα πατρίδα).

 


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…