• 12 Αυγούστου, 2014

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι ντόπιοι επαγγελματίες από το Fashion Show

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι ντόπιοι  επαγγελματίες από το Fashion Show

Μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερη επιτυχημένη εκδήλωση ήταν το Fashion Show, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της πόλης μας την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014, με την πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων της Επαρχίας Αλμυρού, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή επαγγελματιών της περιοχής, που μοιράστηκαν την εμπειρία και τη γνώμη τους μαζί μας, στο ακόλουθο ρεπορτάζ:

 

Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη – Face and Body Studio: «Ήταν μια τέλεια εμπειρία για όλους εμάς που το ζήσαμε από μέσα, ένα μοναδικό γεγονός, και παρόλη την κούραση, αυτό που μας έμεινε τελικά ήταν η χαρά, ο  ενθουσιασμός και η θέληση να το επαναλάβουμε. Η αλλαγή στη διάθεση του κόσμου φάνηκε από την επόμενη κιόλας μέρα στην αγορά, για την οποία η εκδήλωση είχε ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο».

 

Γιάννα Ζουμπουρλή – ενδύματα «Αμαλί»: «Ήταν μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, παρόλο που έγινε για πρώτη φορά και με μικρό διάστημα προετοιμασίας. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, και για μας τους επαγγελματίες ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία με ανταπόκριση από τον κόσμο, γι’ αυτό και θέλουμε να επαναληφθεί, με κάποιες ίσως μικρές διορθώσεις. Ο Αλμυρός μάζεψε κόσμο και αυτό ήταν ένα πολύ θετικό βήμα για την αγορά του, που προβλήθηκε και εκτός της περιοχής μας. Συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο της Ένωσης, Παναγιώτη Μπούντη, ο οποίος δούλεψε προσωπικά και ξόδεψε πάρα πολύ χρόνο, για να στηθεί όλο αυτό με επιτυχία».

 

Σοφία Μπίλικα – κομμώσεις: «Η συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών που συμμετείχαμε, όπως και με τα μέλη της Ένωσης, τα μοντέλα και όλους τους συντελεστές, ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα οι ρυθμοί της προετοιμασίας να είναι ήπιοι και χωρίς εντάσεις, σε φιλικό περιβάλλον σαν μια παρέα. Ήταν μια θετικότατη κίνηση, που πρέπει να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με τους ίδιους ή διαφορετικούς επαγγελματίες, αφού είχε ιδιαίτερη απήχηση και εισέπραξε θετικά σχόλια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο προσωπικές όσο και γενικότερες».

 

Πέτρος Θωμαΐδης – κομμώσεις: «Πραγματικά, αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, για την ιδέα, την τέλεια οργάνωση και το επιτυχημένο αποτέλεσμα της πρόσφατης εκδήλωσης, αλλά και γενικότερα για όλες τις μέχρι τώρα διοργανώσεις που αποσκοπούσαν στην τόνωση της τοπικής αγοράς, το επίπεδο της οποίας θεωρώ ότι έχει ανέβει αισθητά, και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι για να το ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Είναι αναμφισβήτητα καλό το να γίνονται τέτοια πράγματα στον τόπο μας».

 

Θεόδωρος Τζιβινίκος – διακοσμητής – σχεδιαστής: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το στήσιμο της όλης προσπάθειας, η οποία είχε ιδιαίτερη απήχηση στον κόσμο, καθώς είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους δράσεις είναι αναγκαίες ειδικά σ’ αυτούς τους καιρούς, που όλοι μας περνάμε πιο δύσκολα. Πιστεύω ότι η εκδήλωση αυτή θα έπρεπε να γίνεται δύο φορές το χρόνο, σε διάφορες εποχές. Σαν μια πρώτη προσέγγιση, από άποψη οργάνωσης, ήταν αρκετά επιτυχημένη και άξια συγχαρητηρίων για τον πρόεδρο της Ένωσης, ο οποίος είχε το πιο δύσκολο κομμάτι».

 

Κώστας Πανταζώνας – ενδύματα «Πανταζώνας» – παιδικό ένδυμα «Sam 0 – 13»: «Ήταν μια καινούργια προσπάθεια να δείξουμε κάτι διαφορετικό, έστω με κάποιο φόβο και άγχος στην αρχή. Η αγορά του Αλμυρού διαθέτει όλα τα είδη και απέδειξε ότι άντεξε και αντέχει στην κρίση, καθώς δεν υστερεί σε τίποτα από μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές. Με τις σκέψεις αυτές διοργανώσαμε μια εκδήλωση που πιστεύω ότι μας δικαίωσε με την επιτυχία της και τη συμμετοχή του κόσμου, κι εμείς οι επαγγελματίες με τη σειρά μας αποδείξαμε ότι μπορούμε να ενωθούμε σε μια ομάδα και να λειτουργήσουμε ως σύνολο. Επιπλέον, μας έμεινε η εμπειρία, έτσι ώστε τις επόμενες φορές να διορθώσουμε όλες τις παραλείψεις και να δώσουμε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, που θα προσελκύσει τους επαγγελματίες και άλλων κλάδων».

 

Ντίνα Μαγγανά – γυναικεία ενδύματα «Σοφία»: «Ήταν μια πολύ καλή προσωπική εμπειρία και μια πολύ θετική κίνηση για την αγορά του Αλμυρού, η οποία έδειξε τη δυναμική της αλλά και τη διάθεσή της να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια και θα ήθελα να επαναληφθεί».

 

Δημήτρης Τόρης – νεανικά ρούχα – αξεσουάρ: «Η εκδήλωση αυτή ήταν μια αφορμή για να ανακαλύψουμε σαν επαγγελματίες ότι δεν είμαστε αντίπαλοι και ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε, προκειμένου το πελατειακό κοινό να μένει στην αγορά του Αλμυρού».

 

Ιωάννα Μακρή – ενδύματα – υποδήματα – αξεσουάρ: «Ένα τέτοιο γεγονός στην πόλη μας ήταν πολύ σημαντικό για τα καταστήματα και έπρεπε να γίνει για να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει αγορά στον Αλμυρό, η οποία πρέπει να στηριχτεί απ’ όλους μας. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, και η εκδήλωση πρέπει να επαναληφθεί, με τη σημασία που της αρμόζει και με περισσότερες συμμετοχές και από άλλους επαγγελματίες, οι οποίοι ίσως ήταν λίγο συγκρατημένοι την πρώτη φορά. Εισπράξαμε μόνο θετικά σχόλια, τόσο για τη διοργάνωση όσο και για την ποικιλία των ειδών που διαθέτουν τα τοπικά καταστήματα, όχι μόνο από προσωπικές επαφές αλλά και μέσω μηνυμάτων στο διαδίκτυο και το Facebook. Η εικόνα που δίνουν οι βιτρίνες δεν είναι πάντα η πιο αντιπροσωπευτική και σίγουρα στο εσωτερικό των καταστημάτων μπορεί κανείς να βρει περισσότερα είδη από όσα ίσως μπορεί να φανταστεί. Είναι καιρός να λείψει η άσχημη εικόνα που είχε δημιουργηθεί, με τα μαγαζιά να κλείνουν και την τοπική αγορά να ερημώνει, για να αλλάξει με τον τρόπο αυτό και η διάθεση του κόσμου».

 

Μαρία Μανθογιάννη – εσώρουχα – ενδύματα «Αίσθηση»: «Τις καλύτερες εντυπώσεις για ένα πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα μας άφησε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά. Έχοντας λάβει μέρος και σε άλλες ανάλογες εκδηλώσεις, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η οργάνωση ήταν άψογη. Ο κόσμος ζητάει να γίνει κάτι αντίστοιχο και το χειμώνα, όπως και να καθιερωθούν οι εκδηλώσεις τέτοιου είδους. Ήταν μια πρόσκληση – πρόκληση και για τα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης, που εκτόξευσε στα ύψη την πώληση των βιβλίων της παράλληλης έκθεσης, συντελώντας στην αύξηση της κίνησης και της αγοραστικότητας τις επόμενες ημέρες στα τοπικά καταστήματα».

 

Σεραΐνα Βούλγαρη, Μαίρη Ντελή – «Dreamwear»: «Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία, κάτι ξεχωριστό για τον τόπο μας, μια πολύ ωραία βραδιά, με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, όπως φάνηκε και από την αυξημένη κίνηση της επόμενης μέρας. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την πρωτότυπη ιδέα και την υλοποίησή της. Μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζουμε η εκδήλωση να επαναληφθεί και να καθιερωθεί ως θεσμός, με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου και των επαγγελματιών της περιοχής».

 

Αναστασία Σαρρή – αξεσουάρ «Αναστασία»: «Ήταν μια ωραία εκδήλωση που εξελίχθηκε πολύ καλά και άρεσε στον κόσμο, όπως εισπράξαμε από τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια που ακούσαμε, και θα ήταν καλό να ξαναγίνει, με την προσθήκη και άλλων δραστηριοτήτων, για να προσελκύσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής να στηρίζουν τις αποφάσεις του Εμπορικού Συλλόγου».

 

Γιώργος Καραψιάς – υποδήματα – ενδύματα – αξεσουάρ: «Ιδιαίτερα αξιόλογη πρωτοβουλία και μια επιτυχημένη εκδήλωση, που θα πρέπει να επαναληφθεί, καθώς προσέλκυσε τον κόσμο, ξαναγεννώντας το ενδιαφέρον του για την αγορά του Αλμυρού, που εκδηλώθηκε ολοφάνερα για τα προϊόντα τα οποία παρουσιάστηκαν στην επίδειξη, και τα πολλά θετικά σχόλια για την όλη διοργάνωση».

 

Δήμητρα Ξυνού – υποδήματα: «Τις καλύτερες εντυπώσεις μας άφησε η εκδήλωση, που γέμισε με κόσμο την πλατεία του Αλμυρού, την έκθεση βιβλίου, καθώς και όλα τα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης. Είναι αλυσίδα όλα αυτά, το ένα φέρνει το άλλο και σίγουρα μπορεί να κάνει καλό σε όλους μας. Ίσως να ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα αν η εκδήλωση είχε γίνει στην αρχή της σαιζόν, με τη μεγάλη επισκεψιμότητα που παρατηρήθηκε σε αρκετά τοπικά καταστήματα μετά την πραγματοποίησή της, καθώς ήταν ένα κίνητρο για να ξαναβγεί ο κόσμος και να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του και η γνώση ότι η τοπική αγορά είναι επαρκής για όλα τα είδη».

 

Ντίνα Μπελικαΐδου, Μιμίκα Μπέη – γυναικεία ενδύματα «Μιμίκα»: «Ήταν μία πολύ θετική κίνηση, που «θύμισε» στο πελατειακό κοινό του Αλμυρού ότι τα καταστήματα και οι επαγγελματίες της πόλης -συμπεριλαμβανομένων βέβαια και αυτών που δεν έλαβαν μέρος στην εκδήλωση- διαθέτουν αξιόλογα εμπορεύματα και παρέχουν επαρκείς υπηρεσίες. Η αγορά του Αλμυρού δεν υστερεί σε τίποτα από εκείνες μεγαλύτερων πόλεων, τόσο σε ποιότητα όσο και από άποψη μόδας, έστω και αν τα δείγματα που εκτέθηκαν στην επίδειξη ήταν απλώς αντιπροσωπευτικά. Ότι ζητήσει κανείς μπορεί να το βρει. Μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι από την πρώτη φορά, και πιστεύουμε ότι θα ήταν καλό να ξαναγίνει η εκδήλωση με μεγαλύτερη συμμετοχή και κάποιες διορθώσεις που θα την κάνουν ακόμα καλύτερη».

 

Ιωάννα Γιάννα – παιδικά ενδύματα, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα «Γιάννα»: «Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που έδωσε την ευκαιρία στα καταστήματα του Αλμυρού να αναδειχθούν και να προβάλουν τα εμπορεύματά τους. Η τοπική αγορά διαθέτει τα πάντα σε καλές τιμές αλλά και ποιότητα, και το απέδειξε με μια πολύ ωραία εκδήλωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο και στους επαγγελματίες που συμμετείχαν. Θα ήταν καλό να γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις, που θα βοηθήσουν γενικότερα τον τόπο μας, και για διάφορα άλλα είδη, όπως τα τοπικά προϊόντα, ειδικά το καλοκαίρι που η επαρχία μας φιλοξενεί πολλούς ξένους επισκέπτες».

 

Μπάμπης και Αποστολία Μπελικαΐδη – ενδύματα «Valentino»: «Ήταν μια πολύ ωραία διαδικασία για μας που το ζήσαμε από κοντά, μια πολύ καλή πρωτοβουλία για την πόλη μας, προκειμένου να γίνει γνωστό ότι τα καταστήματα και οι επαγγελματίες του Αλμυρού δίνουν αγώνα για την επιβίωσή τους, ειδικά οι νέοι που ξεκινούν αυτήν τη δύσκολη εποχή. Πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα καλύτερα αν είχε γίνει δύο μήνες περίπου πιο νωρίς και με περισσότερες παρουσιάσεις από τα είδη του κάθε καταστήματος. Ο κόσμος πάντως το ευχαριστήθηκε και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το να βλέπουμε την πλατεία της πόλης να γεμίζει. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά και κάθε επόμενη φορά καλύτερη. Άξιοι συγχαρητηρίων ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης που συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και όλοι οι επαγγελματίες που έδωσαν το παρόν».

 

Μίνα Τελκή – ταξιδιωτικό πρακτορείο «Art of Travel»: «Η εκδήλωση αυτή ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα, όπως και για όσους συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο εγχείρημα, που αφενός συμβάλλει στην γενικότερη προβολή της πόλης μας, αφετέρου αποσκοπεί στην τόνωση της τοπικής αγοράς. Μια άλλη παράμετρος που προβάλλεται μέσα από τέτοιες δράσεις είναι η αποτελεσματική λειτουργία της ομαδικής προσπάθειας. Το όλο εγχείρημα ήταν μια προσπάθεια πολλών επαγγελματιών και είχε ως αποτέλεσμα αυτή την εξαιρετική εκδήλωση. Με την αλληλοϋποστήριξη και με το ομαδικό πνεύμα, οι δυνατότητές μας είναι απεριόριστες και ανεξάντλητες».

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…