• 16 Νοεμβρίου, 2013

Επικράτησε ο Άθλος (0-2) στο ντέρμπι του Πλατάνου

Επικράτησε ο Άθλος (0-2) στο ντέρμπι του Πλατάνου

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του ο Άθλος επικράτησε δίκαια με 2-0 τους Μυρμιδόνες Πλατάνου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι “βυσσινί” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Σταμάτης Σχουλής εκτέλεσε το φάουλ με σέντρα, ο Ανδρωνάς πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για τον Άθλο. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μιχάλη Ανδρωνά να δώσει την ασίστ, όταν επιχείρησε τη σέντρα -μισό γκολ- στον Νιάκα με τον τελευταίο να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Τα αμέσως επόμενα λεπτά και με το σκορ να είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, οι Μυρμιδόνες …ξεθάρρεψαν και στο 20ο λεπτό, ο Λουκόπουλος έπιασε την κεφαλιά «ψαράκι» μέσα στη μικρή περιοχή με τον Γκόγκο να αντιδρά άψογα και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 37ο λεπτό, ο Νιάκας πέρασε με ωραία ενέργεια την μπάλα στον Απ. Κωτούλα, αλλά ο τελευταίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση να τριπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στους φιλοξενούμενους, όταν η εκτέλεση φάουλ του Κοντοβά πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλάτανος μπήκε δυναμικά και σίγουρα το παιχνίδι θα άλλαζε στο 53ο λεπτό, αν το σουτ του Μπόσγα δεν σταματούσε στο κάθετο δοκάρι του Γκόγκου. Ο ρυθμός στη συνέχεια του παιχνιδιού έπεσε αρκετά με τη μπάλα να κυκλοφορεί στα πόδια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων χωρίς να γίνονται ευκαιρίες. Η επόμενη φάση έγινε στο 72ο λεπτό, όταν το σουτ του Καμπουρίδη το έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Σχουλής. Στη συνέχεια της φάσης ο Καραδήμας εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Απ. Κωτούλα, αλλά η μπάλα κατέληξε στα σώματα. Στο 76ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης έκανε την κούρσα από δεξιά μπήκε στη μικρή περιοχή «έσπασε» τη μπάλα, αλλά την τελευταία στιγμή ο Κατσαβριάς την έδιωξε σε πλάγιο άουτ. Όταν λέμε στο ποδόσφαιρο όλα χάνονται και όλα μπαίνουν, αυτό το κατάλαβαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο του Πλατάνου, όταν στο 78ο λεπτό ο Γ. Κωτούλας βρήκε με ωραία πάσα τον Καμπουρίδη, αλλά ο τελευταίος έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού με τους ποδοσφαιριστές του Άθλου να προσπαθούν να φτάσουν σε ένα ακόμη γκολ, και με τους γηπεδούχους να έχουν πετάξει …λευκή πετσέτα στα τελευταία λεπτά.

 

Μυρμιδόνες: Σχουλής, Θ. Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Β. Κατσαβριάς, Γ. Μπούρχας, Χορταριάς, Μπόσγας (65ο Ξαφάς), Πασχαλούδης, Λουκόπουλος (54ο Χρ. Βασίλη), Π. Μπούρχας, Μπούσης

 

Άθλος: Γκόγκος, Στ. Σχουλής (71ο Γ. Κωτούλας), Ανδρωνάς, Απ. Κωτούλας, Γοδινόπουλος, Κακασής, Κοντογιάννης, Σαμαουρδάνης, Νιάκας (58ο Καραδήμας), Κοντοβάς, Αποστολόπουλος (54ο Καμπουρίδης)


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…