• 16 Ιανουαρίου, 2013

Επιστολή του Προέδρου Ανάβρας για την επίσκεψη Ζαχαρόπουλου

Επιστολή του Προέδρου Ανάβρας για την επίσκεψη Ζαχαρόπουλου

Επιστολή για την πρόσφατη επίσκεψη Ζαχαρόπουλου στην Ανάβρα απέστειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανάβρας Γιώργος Κελάφας και αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 επισκέφθηκε την Ανάβρα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, κ. Αρ. Ζαχαρόπουλος. Έως εδώ όλα καλά και τιμή μας που ήρθε στο χωριό μας ο κ. Διοικητής. Από κει και πέρα όμως συνέβησαν γεγονότα που δημιουργούν ερωτήματα για τα οποία και περιμένουμε απάντηση.

 

  1. Την επίσκεψη του κ. Ζαχαρόπουλου πληροφορηθήκαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Στάθη Παπαδημουλά, στις 10.30 π.μ. του Σαββάτου, μόλις μισή ώρα πριν από την άφιξη του Διοικητή.
  2. Τον σκοπό της επίσκεψης του δεν τον μάθαμε ποτέ και από κανένα. Από ακριτομυθία του Δημοτικού Συμβούλου πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται για τη μεταφορά του αγροτικού ιατρείου από το χώρο όπου βρίσκεται σήμερα, στο κτήριο όπου στεγάζεται το ΚΕΠ. Σημειωτέον ότι για το θέμα αυτό δεν έχει εκφραστεί καμιά θετική άποψη από τους συγχωριανούς μας πέρα από τον Στάθη Παπαδημουλά και την Φιλίτσα Γκλαντζούνη (Κοινοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας την 4ετία 2007-2010)
  3. Παρ’ όλα αυτά εμείς αναμέναμε την επίσκεψη του κ. Διοικητή στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας επί ώρες αλλά μάταια. Ένας φίλος του που τον συνόδευε, όταν ήρθε στην Κοινότητα να βγάλει ένα φωτοαντίγραφο και ρωτήθηκε από μας σχετικά, απάντησε ότι «Κοτζαμ Διοικητής θα έρθει στην Κοινότητα; Να έρθει ο Πρόεδρος της Ανάβρας στο καφενείο να κουβεντιάσουμε», εννοώντας προφανώς ότι θα μπορούσε η συζήτηση να γίνει μια χαρά στο καφενείο όπου βρισκόταν ο Διοικητής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και η παρέα του. Η απάντησή μας ήταν ότι στο καφενείο δεν γίνεται συζήτηση. Τον περιμένουμε στα γραφεία της Κοινότητας.

 

Μετά από αυτά ρωτάμε τον κ. Διοικητή:

ü       Με ποιόν, αν όχι με τον Τοπικό Πρόεδρο, θα έπρεπε να συναντηθεί και να συζητήσει ερχόμενος στην Ανάβρα, και μάλιστα για ένα θέμα κτηριακό, που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Τοπικού Συμβουλίου, μιας και τα κτήρια ανήκουν σύμφωνα με το νόμο στην Τοπική Κοινότητα;

ü       Μήπως απέφυγε τη συνάντηση για να μην θίξουμε και άλλα προβλήματα αρμοδιότητάς του, όπως π.χ. το θέμα της παρουσίας του αγροτικού γιατρού στην Ανάβρα;

ü       Όσο για τον τόπο της συνάντησης που ζήτησε να γίνει στο καφενείο, το αφήνουμε χωρίς σχόλιο!!

 

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΛΑΦΑΣ


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…