Συγκινητική η συμμετοχή των Πλατανιωτών στην προσφορά τροφίμων και ρούχων

Συγκινητική η συμμετοχή των Πλατανιωτών στην προσφορά τροφίμων και ρούχων

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Πλατάνου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμυρού, στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» για συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων, στο χώρο που έχει παραχωρηθεί στο Σύλλογο και βρίσκεται στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2012.

Με πρωτοπόρες τις γυναίκες του χωριού και την παραδειγματική τους διάθεση για προσφορά, όχι μόνο σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και σε προσωπική συμμετοχή για την επιτυχία αυτού του στόχου, συγκεντρώθηκαν ικανές ποσότητες τροφίμων και ειδών ρουχισμού, τα οποία πρόκειται να καταγραφούν λεπτομερώς και στη συνέχεια να διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.

Παράλληλα με την καταγραφή των ειδών που έχουν συγκεντρωθεί θα γίνεται και η αντίστοιχη των ατόμων και των οικογενειών που κρίνεται ότι βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη, σε ορισμένες από τις οποίες έχουν ήδη παραδοθεί τα πρώτα κιβώτια. Για το σκοπό αυτό, κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές, καθώς και με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, προκειμένου το έργο των μελών του Συλλόγου να διευκολυνθεί, να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση και -για ευνόητους λόγους- να γίνεται με διακριτικότητα.

Η έγκαιρη και κατάλληλη ενημέρωση των συντοπιτών μας, τόσο έντυπα όσο και ηλεκτρονικά, σε συνδυασμό με την ειλικρινή διάθεσή τους να προσφέρουν βοήθεια, έχουν σημαντικά αποτελέσματα.

Η προσφορά συνεχίζεται, για όσους δεν κατάφεραν να προσέλθουν στο χώρο συγκέντρωσης την προηγούμενη Κυριακή, αλλά και για όλους εκείνους που γενικότερα επιθυμούν να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια, ενώ τα μέλη του Συλλόγου είναι διατεθειμένα να εξυπηρετήσουν και όσους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…