• 30 Οκτωβρίου, 2012

Οι Μαχήτες στο πρώτο φθινοπωρινό σεμινάριο KYOKUSHIN KARATE

Οι Μαχήτες στο πρώτο φθινοπωρινό σεμινάριο KYOKUSHIN KARATE

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το πρώτο Φθινοπωρινό σεμινάριο της KSK UNION (kyokushin schools of karate) HELLAS που πραγματοποιήθηκε στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ της Λάρισας την προηγούμενη Κυριακή 21-10-2012 υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Αυτοάμυνας .

Στο σεμινάριο συμμετείχαν αθλητές άνω των 10 ετών από διάφορους συλλόγους, μέλη της KSK UNION όπως Ευξεινούπολης, Ν. Αγχιάλου, Λάρισας, Καλαμπάκας και Παλαμά.

Οι προπονητές Γαλλιός Κων/νος, Αντώνης Λεωνίδας και Παπαπούλιος Ιωάννης ως επικεφαλής της Ελληνικής Οργάνωσης KSKUNION δίδαξαν αποκλειστικά οι ίδιοι τεχνικές παραδοσιακού και αγωνιστικού kyokushin karate, τεχνικές αυτοάμυνας , αυτοάμυνα με όπλα και μάχη δρόμου.

Το σεμινάριο είχε ως σκοπό τη γνωριμία και τη σύμπηξη σχέσεων και αθλητικής άμιλλας ανάμεσα σε αθλητές που ανήκουν στην οικογένεια της KSKUNION, αλλά είχε και τεχνικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα στηριζόμενο πάνω σε βασικές τεχνικές αυτοάμυνας γιατί όπως γνωρίζουμε η κοινωνία μας βιώνει ένα συχνό και καθημερινό φαινόμενο βίας και για αυτό το λόγο  είναι αναγκαίο σε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα οφέλη που τους παρέχει το kyokushin karate και η αυτοάμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σεμινάριο έγινε η απονομή  επίσημων διπλωμάτων από την Παγκόσμια Οργάνωση KSK UNION που εδρεύει στην Αγγλία και οι παράδοση των μαύρων ζωνών στους αθλητές που πέρασαν με επιτυχία της εξετάσεις τον περασμένο Ιούλιο. Από τους Μαχητές το δίπλωμα και τη μαύρη  ζώνη την παρέλαβε η Μπαγλατζή Ειρηλένα η οποία είναι η πρώτη αθλήτρια από τους Μαχητές που κατέχει το 1οDAN.

Στο τέλος του σεμιναρίου σε όλους τους αθλητές απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Επίσης τα έξοδα του σεμιναρίου τα ανέλαβε εξολοκλήρου η KSK UNION χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στους αθλητές .

Οι επικεφαλής κ. Γαλλιός Κων/νος, κ. Αντώνης Λεωνίδας και κ Παπαπούλιος Ιωάννης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Τζανακούλη  Κων/νο, την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας κ. Μαρία Κοτάκου και τη σύμβουλο του Δημάρχου κ. Οικονόμου Βάσω για την άδεια παραχώρησης τμήματος του κηποθέατρου Λάρισας για να διεξαχθεί το σεμινάριο.

Οι Μαχητές μαζί με το δάσκαλό τους κ. Αντώνη Λεωνίδα ανανεώνουν το επόμενο ραντεβού τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας που θα διεξαχθεί στις 11 Νοεμβρίου στην πόλη της Καλαμπάκας όπου εκτός από τις κατηγορίες των πανπαίδων – παίδων –νέων –εφήβων –ανδρών και γυναικών θα διεξαχθεί και βραδιά πρωταθλητών με επίλεκτους πρωταθλητές πάνω στο ring.


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…