• 10 Σεπτεμβρίου, 2012

Σημαντικές προσθήκες για τον Πύρασο

Τον Διαγόρα Στεφανοβικείου θα αντιμετωπίσει ο Πύρασος για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, σήμερα Κυριακή, στις 4 το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ, αποκτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι Αλέξανδρος Ζέρης, ενώ επέστρεψε ο Βλάσης Στούκας μετά από ένα χρόνο απουσίας από την ομάδα.

Ο Αλέξανδρος Ζέρης, τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Super League με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναιτωλικό. Γεννηθείς το 1994, ο Ζέρης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου και μέλος της εθνικής ομάδας των Νέων. Από μικρός ξεχώρισε στη Νίκη και τους Νέους Αθλητές Νίκης, παίρνοντας το καλοκαίρι του 2010 μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου, για την πρώτη ομάδα, σε ηλικία 16 ετών. Πέρυσι, υπήρξε μέλος του Παναιτωλικού και θα αγωνιστεί για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού στον Πύρασο, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα μας.

Ο Βλάσης Στούκας επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχού στη Γ’ Κατηγορία Κύπρου.

Με 56 συμμετοχές στη Δ’ Εθνική την τριετία 2008-2011, δεν χρειάζεται συστάσεις στους φιλάθλους της ομάδος μας και τους ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

 

Νίκη στον Πτελεό

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη, οι αγχιαλίτες κέρδισαν 3-5 (ημίχρονο 3-1 υπέρ του Πυράσου) στον Πτελεό τον τοπικό Πρωτεσίλαο. Τρία γκολ σημείωσε ο Στέλιος Αρσένος κι από ένα οι Γιάννης Καραγιώργος και Δημήτρης Τσάμης.


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…