• 28 Αυγούστου, 2012

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Η KSK UNION HELLAS ολοκλήρωσε τον κύκλο προπονήσεων και δραστηριοτήτων τέλος Ιουλίου με τις εξετάσεις μαύρων ζωνών όπου η Αλμυριώτισσα αθλήτρια από τους Μαχητές Μπαγλατζή Ειρηλένα πέρασε με επιτυχία στον βαθμό του 1oυ DAN στο kyokushin karate, μετά από αρκετά χρόνια έντονης προσπάθειας και πειθαρχημένης προπόνησης.

Η Ελληνική οργάνωση KSK UNION λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα του ιδρυτή του KYOKUSHIN KARATE του αείμνηστου MASUTATSU OYAMA 10 DAN, ο οποίος δημιούργησε και διέδωσε το knock down karate σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία.

Το kyokushin karate είναι η πολεμική τέχνη που διδάσκεται στους ΜΑΧΗΤΕΣ υπό την καθοδήγηση του δασκάλου και επίσημου εκπροσώπου της KSK UNION HELLAS κ. Αντώνη Λεωνίδα 3 DAN.Θεωρείται το πιο δυνατό karate παγκοσμίως διότι περιλαμβάνει την πραγματική μάχη.

 

Η φετινή χρονιά 2011-2012 ήταν  γεμάτη επιτυχίες για τους ΜΑΧΗΤΕΣ.

Αναλυτικά οι δύο πιο μεγάλες επιτυχίες για τους ΜΑΧΗΤΕΣ ήταν η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος KNOCK DOWN KUMITE από τους ΜΑΧΗΤΕΣ που έγινε στην πόλη του Αλμυρού τον περασμένο Δεκέμβριο με τη συμμετοχή 250 αθλητών από όλη την Ελλάδα, όπου οι αθλητές μας κατάφεραν να αποσπάσουν 15 ΧΡΥΣΑ μετάλλια.

Δεύτερη μεγάλη επιτυχία ήταν το 2ο SUMMER CAMP της KSK UNION που το οργάνωσαν οι ΜΑΧΗΤΕΣ στην όμορφη παραλία της Νέας Αγχιάλου, τον περασμένο Ιούνιο με τη συμμετοχή 180 μικρών και μεγάλων αθλητών.

Το πρόγραμμα για τη νέα σαιζόν είναι απαιτητικό για τους αθλητές γιατί εκτός από τη συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σεμινάρια η KSK UNION HELLAS δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από την παγκόσμια οργάνωση που έχει έδρα την Αγγλία να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kyokushin karate που θα γίνει τον Απρίλιο του 2013 στο Λονδίνο.

Προτεραιότητα και στόχος των ΜΑΧΗΤΩΝ και του δασκάλου κ. Αντώνη Λεωνίδα είναι η διαπαιδαγώγηση των αθλητών, η πειθαρχεία, η ολοκληρωμένη προπόνηση και η ηθική διάπλαση χαρακτήρων, όλα αυτά τα αποδεικνύουν οι αθλητές με την καθημερινότητα τους και της επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα, σεμινάρια και εξετάσεις.

Οι εγγραφές ξεκινάνε στις 27 Αυγούστου καθημερινά από τις 18.00 έως τiς 21.00 το βράδυ.

Τα μαθήματα ξεκινάνε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Οι ηλικίες των παιδιών που θέλουν να ασχοληθούνε με το karate ξεκινάνε από 4,5 ετών και άνω. Λειτουργούν τμήματα για όλες της ηλικίες. Εκτός από το kyokushin karate λειτουργεί και τμήμα kick boxing, γυναικείο τμήμα body kyokus και για πρώτη φορά στην πόλη μας θα λειτουργήσει τμήμα MMA (μεικτές πολεμικές τέχνες). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα τα τμήματα διδάσκει προσωπικά ο δάσκαλος των ΜΑΧΗΤΩΝ κ. Αντώνης Λεωνίδας ο οποίος με τις γνώσεις και τη συνέπεια του φροντίζει ώστε οι μαθητές του να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση.


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…