• 17 Αυγούστου, 2012

Φιλικό με την ομάδα του Βαζέχα για τον Άθλο

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της football League Φωκικό, θα δώσει σήμερα Κυριακή στις 6 και μισή το απόγευμα ο Άθλος. Όπως είναι γνωστό προπονητής στην ομάδα της Άμφισσας είναι ο Κριστόφ Βαζέχα και το φιλικό κλείστηκε με τη σύμφωνη γνώμη του μεγάλου σταρ του πρόσφατου παρελθόντος του Παναθηναϊκού.

Στην ομάδα του Άθλου αναμένεται να συμπεριληφθούν και νεαροί παίκτες από άλλες ομάδες, προκειμένου να αποκομίσουν παραστάσεις από υψηλό ανταγωνισμό, καθώς επίσης να τους δει και ο Κριστόφ Βαζέχα.

Με τη λήξη του φιλικού αγώνα, θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν της αποστολής του Φωκικού, στις εγκαταστάσεις της ομάδας στον Περιφερειακό της Ευξεινούπολης.

 

Ολοκληρώνεται το ρόστερ,

άρχισε η προετοιμασία

Άρχισε η  προετοιμασία του Άθλου την περασμένη εβδομάδα, με προπονήσεις στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Αλμυρού. Εν τω μεταξύ σε αυτή συμμετέχουν και νέα πρόσωπα όπως ο έμπειρος αμυντικός –πρώην παίκτης της Δήμητρας- Στάθης Κουτρογιάννης, ο επίσης έμπειρος Μπάμπης Κακασής, από την ίδια ομάδα, ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, επιθετικός από την ομάδα Αγροτικός/Μικροθήβες, ο Θωμάς Νικολάου, επιθετικός, από ομάδα της Αθήνας, καθώς και ο νεαρός χαφ Χρήστος Γκάμπας. Επιπλέον, από τις ακαδημίες της ομάδας προωθήθηκαν στην ανδρική, οι 14χρονοι Παναγιώτης Δημητρίου, Χρήστος Πλασταράς, Νίκος Μπίνας και Σταύρος Καράτερζης.

Στον αντίποδα, οι παίκτες που δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά να αγωνίζονται για τον Άθλο είναι οι Χατζηγεωργίου, Μπιρμπίλης, Ζουμπουρλής και Αντωνίου.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Άθλου δόθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή σε Γ.Σ.Α. και Δήμητρα οι Κώστας Μπίνας και Δημήτρης Επίσκοπος, αντίστοιχα.


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Κυριακή της Σαμαρείτιδος – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Ο Κύριος, ο Δημιουργός και εξουσιαστής των πάντων, έρχεται σήμερα να ζητήσει λίγο νερό. Όχι όμως…
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης από τους Μικρασιάτες Αλμυρού

Την εξαιρετική εκδήλωση «Άλωση της Κωνσταντινούπολης, 571 χρόνια μετά, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» παρουσίασαν…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…