• 21 Ιουλίου, 2016

Διαγωνισμός Pokemon Go! – Κερδίστε δώρα Pokemon go

Διαγωνισμός Pokemon Go! – Κερδίστε δώρα Pokemon go

Μαγνησιώτες κυνηγοί των Pokemon, δώσ’τε προσοχή!

Το e-almyros.gr διενεργεί διαγωνισμό για τον καλύτερο κυνηγό Pokemon στη Μαγνησία.

Νικητές όσοι στείλουν τις περισσότερες φωτογραφίες Pokemon, οι οποίες πρέπει να είναι αποκλειστικές και από screen shot του κινητού τους πριν το πιάσουν. Θα δοθούν έξι δώρα.

Οι συμμετοχές που προσμετρώνται (συγγενείς α΄βαθμού των εργαζομένων στο e-almyros.gr, μπορούν να στείλουν, αλλά δεν συμμετέχουν στην επιλογή του νικητή) είναι όσων:

  • στέλνουν αποκλειστικές δικές τους φωτογραφίες πόκεμον στο inbox της σελίδας μας στο facebook “Ο Λαός του Αλμυρού” – εφημερίδα (εδώ) και δηλώνουν το σημείο που το έπιασαν
  • έχουν κάνει Like στις σελίδα και ομάδα μας στο facebook
  • κάνουν like στη σελίδα του χορηγού μέχρι την 3οη Αυγούστου 2016 (το Link του χορηγού θα δημοσιευθεί στο τέλος της 1ης εβδομάδας του διαγωνισμού 28-7-2016)
  • στις ισοψηφίες η εγγραφή στη σελίδα μας στο youtube δίνει προβάδισμα (γι’ αυτό καλό είναι να κάνετε έτσι κι αλλιώς μια εγγραφή)

 

Τα δώρα μας είναι τα παρακάτω:

  1. Pokemon Go ball recharger… φορτιστής που μπορείτε να κρεμάτε στον λαιμό, ώστε να μην μείνετε ποτέ από μπαταρία κατά το κυνήγι των Pokemon.
  2. τσάντα backpack Pokemon Go
  3. Pokemon Go Pokeball Pikachu – πορτοφόλι – θήκη κινητού, επίσης κρεμιέται στον λαιμό.

  4. κούπα pokeball pokemon
  5.  και 6. καπέλα με τα εμβλήματα pokemon

 

Μην περιμένετε… βγείτε στο κυνήγι και στείλ’τε μας τα screen shot του κινητού σας.

 

 

 

Όροι διαγωνισμού

1. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του e-almyros.gr και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της 30/8/2016.
2. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας e-almyros.gr και «Λαός του Αλμυρού».
3. Ο νικητής, θα πρέπει να έχει τις περισσότερες αποκλειστικές – δικές του- φωτογραφίες πόκεμον στη Μαγνησία και να πληροί τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο κείμενο σχετικά με τα like και τις εγγραφές και θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό που έχει δηλωθεί στο Facebook ή με e-mail, για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του
4. Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε σχετικό post στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook.
5. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το νικητή έως και 30 ημέρες από την διεξαγωγή της κλήρωσης, το e-almyros.gr διατηρεί ρητά και κατά την κρίση της το δικαίωμα να δώσει τα δώρα στους επόμενους νικητές.
6. To δώρο του νικητή είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του http://e-almyros.gr και μέσω της σελίδας της εταιρίας στο Facebook.
8. To e-almyros.gr επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του.
9. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
 
powered by nethall.grsaveandwin.gr, https://ediagonismoi.gr/, https://www.mydiagonismoi.gr/, http://www.e-contest.gr/

Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …