• 26 Μαρτίου, 2016

ΦΘ Αγχίαλος – Πρωτεσίλαος 3-1, με 13 (!!!) κίτρινες κάρτες

Άλμα σωτηρίας έκαναν οι ΦΘ Αγχιάλου, που «καίγονταν» για τους τρεις βαθμούς, κερδίζοντας στην έδρα τους τον Πρωτεσίλαο με 3-1, το Σάββατο 26 Μαρτίου, στην αυλαία της αγωνιστικής για το Β’ Όμιλο.

Για όλες τις άλλες ομάδες του Ομίλου απομένουν 4 αγωνιστικές, για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία, ενώ το απόλυτο αφεντικό είναι αναμφισβήτητα ο ΓΣΑ (18 νίκες σε 18 παιχνίδια), που «κλείδωσε» την πρώτη θέση, κερδίζοντας τον δεύτερο Διαγόρα στον Αλμυρό, με 4-0, την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου.

Η μεταξύ τους διαφορά ανέβηκε πλέον στους +15 βαθμούς και δεν ανατρέπεται ούτε μαθηματικά στην επίσημη αγωνιστική δράση που απομένει.

Μεγάλη αγωνία υπάρχει για το ποιες θα είναι οι άλλες τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν τον Αχιλλέα και τον Άθλο, στον υποβιβασμό.

Αύριο Κυριακή 27 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες, ως εξής:

Δήμητρα – Άθλος

Σκόπελος – ΕΜΑ

Αίας – Απόλλων Καναλίων

Διαγόρας – Μυρμιδόνες

ΓΣ Αλμυρού – Αχιλλέας

 

ΦΘ Αγχίαλος – Πρωτεσίλαος 3-1

Σ’ ένα πολύ σκληρό και κρίσιμο για τους γηπεδούχους παιχνίδι, είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής έδειξε 9 κίτρινες κάρτες στους γηπεδούχους και 4 σε παίκτες του Πρωτεσίλαου.

Μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Πρωτεσίλαος με πλασέ του Γ. Παναγιώτου μέσα από τη μικρή περιοχή, για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 27′ με κεφαλιά ο Τσάμης, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βέτσικας.

Στο 50’ ακυρώθηκε γκολ του Παπαδόπουλου, σαν επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, αλλά ο Πρωτεσίλαος διαμαρτύρεται για τη συγκεκριμένη φάση, γιατί ισχυρίζεται ότι ο σκόρερ δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν.

Στο 75’, παίχτηκε γρήγορα ένα φάουλ που κέρδισαν οι Αγχιαλίτες, η άμυνα των φιλοξενούμενων «κόλλησε», ο Καπέσιος βγήκε τετ α τετ και σκόραρε γράφοντας το 2-1.

Ειδικότερα από το 76’ έως το τέλος του αγώνα οι Φτελιανοί έκλεισαν την Αγχίαλο στα καρέ της  και είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες, με τους  Παπαδόπουλο και Τσιλαφάκη, μέχρι που στο 92’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τρίτο τους γκολ με τον Καραγιώργο, σε κόντρα επίθεση.

 

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς): Μάνος, Σούσκο, Λεϊμονής (75’ Κόρκος Θ.), Σιαμανίκος, Κραβαρίτης (75’ Παναγιώτου Χ.), Κόρκος Κ., Χριστέλος, Γ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Βίτσιος (50’ Μαρικλέιν).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …