• 3 Φεβρουαρίου, 2016

Θερμά επεισόδια στο Δημοτικό Συμβούλιο – Εργαζόμενοι κατά Δημοτικής Αρχής

Θερμά επεισόδια στο Δημοτικό Συμβούλιο – Εργαζόμενοι κατά Δημοτικής Αρχής

Με θερμά επεισόδια άρχισε το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο με μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας να υποβάλλουν ανακοίνωση – καταγγελία και να ζητούν ακρόαση.

Με σκληρές φράσεις για τη συμπεριφορά του Δημάρχου και μελών της Δημοτικής Αρχής η επιστολή αρχίζει ως εξής: “Καταγγέλουμε την αντιδημοκρατική και επικίνδυνη συμπεριφορά του Δημάρχου Αλμυρού Εσερίδη Δημήτρη και μελών της Δημοτικής Αρχής.”

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, κα Στάχτου Θάλεια, ζήτησε τον λόγο, ώστε να γίνει συζήτηση γύρω από την συμπεριφορά που καταγγέλεται, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση, με βωμολοχίες και απειλές.

Αρχικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στον κανονισμό απορρίπτοντας το θέμα, ότι δηλαδή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν συζητιούνται θέματα που αφορούν τον Δήμαρχο προσωπικά. Ο Νίκος Τσανής ζήτησε να γίνει ψηφοφορία για τη συζήτηση της καταγγελίας και ο Βαγγέλης Χατζηκυριάκος επίσης ζήτησε να συζητηθεί το θέμα.

Ο Δήμαρχος αποφάσισε, να συζητηθεί στο τέλος της συνεδρίασης και να ακουστούν οι υπάλληλοι.

Αυτό δεν ικανοποίησε τους εκπροσώπους των εργαζομένων και δημιούργησε νέα ένταση. Τελικώς, αποχώρησαν από την αίθουσα και δεν παρέστησαν στο τέλος της συνεδρίασης. Ο Δήμαρχος Αλμυρού, ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά απέναντι στους εμπλεκόμενους.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…
Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

To 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου του 2024, είχε…
Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Από την “Δημοτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά…