• 1 Δεκεμβρίου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 28/11/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 28/11/2015

Habemus απινιδωτή!

Έχουμε απινιδωτή! Είναι γεγονός. Τα κατάφερε η κοινωνία του Αλμυρού με μπροστάρισα την εκπαιδευτή πλέον κα Σταυραντώνη Μαρία και συγκέντρωσε τα χρήματα του πρώτου, ενώ οδεύει για το δεύτερο. Προβλέπουμε ότι θα πληθύνουν οι χορηγοί όταν θα χρησιμοποιηθεί την πρώτη φορά… αχρείαστο να ‘ναι. Είναι πολλοί ακόμη που δεν έχουν κατανοήσει τις στατιστικές, που δείχνουν ότι μπορούμε να σώσουμε πολλές ζωές.

Παραεμπόριο;

Πληροφορηθήκαμε καταγγελίες για παραεμπόριο για τις οποίες αναμένουμε εξελίξεις. Άξιος αναφοράς ο συντονισμός και η σύμπνοια των ομοειδών επαγγελματιών του Αλμυρού. Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πούμε και αναμένουμε τη ζυγαριά της δικαιοσύνης να μετρήσει το δίκιο.

 

Ποτέ δεν είναι αργά

Να προτείνεις χρόνια συγκεκριμένη λύση σε ένα θέμα… και μετά να έρχονται να σου λένε… «Ωραία ιδέα, γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό;» Αθηνά μου, υπομονή. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

 

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε εκ μέρους της οικογένειας που αιτήθηκε τη συνδρομή σας για να καλυφθούν δικαστικά έξοδα, με σκοπό να σώσουν την πρώτη κατοικία τους σε επερχόμενη δίκη. Τα χρήματα στις πρώτες 2 ώρες κυκλοφορίας της εφημερίδας είχαν συγκεντρωθεί και μάλιστα …διώξαμε πολλούς, οι οποίοι μέχρι και χθες Παρασκευή προσέρχονταν στο γραφείο μας με σκοπό να συμβάλλουν. Προς τιμήν όλων –σα να ήταν συνεννοημένοι- κανένας δεν ήθελε να πληροφορηθεί λεπτομέρειες για την οικογένεια, αλλά ούτε να δημοσιευθεί το όνομά του ή να αναφερθεί στους αιτούντες. Δεν είμαστε λοιπόν του καναπέ. Να το θυμόμαστε, να μη μας παραμυθιάζουν.

 

Εκδηλώσεις

Άρχισαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Αλμυρό και προς τιμήν των Συλλόγων φροντίζουν να έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όσο μπορεί και αντέχει ο καθένας ας βοηθήσουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε. Δυστυχώς πληθαίνουν οι εκκλήσεις για βοήθεια.

 

Απόλυτη ανάγκη

Απόλυτη ανάγκη για το οικονομικό μέλλον του Αλμυρού, τις όποιες Χριστουγεννιάτικες αγορές μας να τις κάνουμε από την τοπική αγορά. Υπάρχουν προϊόντα, τιμές και ποικιλία για κάθε καλοπροαίρετο και έξυπνο Αλμυριώτη, που καταλαβαίνει ότι τα χρήματα που δίνει, θα του επιστραφούν στη δική του επιχείρηση.

 

Τελικά είναι καλό να έχεις πεθερά

Τελικά είναι καλό να έχεις πεθερά Σαρακατσάνα, ειδικά αν πετυχαίνει το αγαπημένο σου γλυκό, εν προκειμένω τα μελομακάρονα. Ψιχουλάκι δεν έμεινε, κυρία Αθανασία! Ανοίξτε τσελεμεντέδες, να γιομίσουν οι γειτονιές και τα σπίτια γιορτές… και μη ξεχάσετε να κεράσετε και τον γείτονα. (Τα ζαχαροπλαστεία μας είναι πανέτοιμα με κάθε είδους γλυκίσματα και με αγνά προϊόντα… για όσους ο τσελεμεντές είναι λίγο βαρύς).

 

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικου Στολιδιού – 1ο δώρο εκδρομή του Art of Travel

Η εφημερίδα του Αλμυρού, διενεργεί διαγωνισμό, για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο στολίδι με βασικό υλικό, χαρτί της εφημερίδας μας. Το δώρο του πρώτου νικητή είναι μια εκδρομή του Art of Travel της Μίνας Τελκή για 2 άτομα. Θα κληρωθούν οι πρώτοι τρεις νικητές από τις καλύτερες δημιουργίες. Στις ομαδικές εργασίες θα ακολουθήσει δεύτερη κλήρωση ανάμεσα στα άτομα της ομάδας.

Τα στολίδια που θέλετε να χαρίσετε, θα δοθούν στα Κέντρα Γαλήνης του Καλλικρατικού Αλμυρού και στην Αλληλεγγύη της Ευξεινούπολης (θα κρατήσουμε 10 στολίδια για το δέντρο στα γραφεία μας). Κανένα παιδί χωρίς Χριστουγεννιάτικα στολίδια λοιπόν… μπορούμε!

Για εφημερίδες, ελάτε στα γραφεία μας στην πάροδο Μιχοπούλου, δίπλα από το Χρυσοχοείο των Αφων Τσιγάνη. Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν με ένα τηλεφώνημα να ζητήσουν να τους παραδώσουμε στην έδρα τους τις εφημερίδες.

Ο διαγωνισμός αρχίζει σήμερα Τετάρτη 25/11/2015 και λήγει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.
Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί για το 2ο κ 3ο δώρο ας επικοινωνήσουν στα 6972 455 190 ή 24220 24666. Αν δεν βρεθούν χορηγοί τα δώρα θα δοθούν από τον “Λαό”.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …