• 18 Οκτωβρίου, 2015

Νίκη Βόλου-Ρήγας 0-0 – Πύρασος-Αχιλλέας Νεοκ. 1-1 – Παραιτήθηκε ο Μπίλης – Το φιλμ της 5ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική

Νίκη Βόλου-Ρήγας 0-0 – Πύρασος-Αχιλλέας Νεοκ. 1-1 – Παραιτήθηκε ο Μπίλης – Το φιλμ της 5ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική

Μια μεγάλη γιορτή ήταν για τη Νίκη και τον κόσμο της η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, τη θρυλική «κλούβα», το «Παντελής Μαγουλάς», μετά από πολλά χρόνια και η τύχη το έφερε να παίξει με μια γειτονική της ομάδα, το Ρήγα Φεραίο, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.
Ο Πύρασος προηγήθηκε (για πρώτο αγώνα φέτος μέσα στη Νέα Αγχίαλο), αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα απέναντι στη φιλοξενούμενη ομάδα της Πιερίας.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΙΛΗ
Σ’ ένα γεμάτο γήπεδο με πολλές συγκινήσεις και εκδηλώσεις από τους φιλάθλους των κυανολεύκων της Νέας Ιωνίας, η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και μοιραία σπατάλησε δυο βαθμούς με τους Βελεστινιώτες, που έδειξαν να βολεύονται με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν αξιόπιστο κέντρο, καμιά φαντασία στο επιθετικό τους παιχνίδι (όλοι έψαχναν το κεφάλι του Κρεββατά) και μόνο μια κλασική ευκαιρία για γκολ στο α΄ ημίχρονο, ένα δοκάρι.
Μετά το παιχνίδι, ο Λεωνίδας Μπίλης έθεσε στη διάθεση της Διοίκησης την παραίτησή του.
Συγκεκριμένα τόνισε: «Θέτω την παραίτησή μου στη διοίκηση της ομάδας. Το καράβι το έφερα μέχρι εδώ, αν μπορεί ας έρθει κάποιος καλύτερος. Ή θα προχωρήσουμε με το πλάνο το δικό μου ή από κει και έρθει ένας άλλος άνθρωπος να το συνεχίσει. Αν μείνω, θα ακολουθήσω το δικό μου πλάνο 100%. Η ευθύνη είναι 100% δικιά μου. Αν φύγω, θα είναι με το κεφάλι ψηλά, θα είμαι πρώτος μάγκας και πρώτος ευγνώμων στη διοίκηση.
Η παραίτησή μου έχει με το ότι δεν πετύχαμε τους στόχους μας στα δύο τελευταία ματς. Η διοίκηση είναι καταπληκτική, δεν υπάρχει μεμπτό».
Η Διοίκηση της Νίκης έκανε -σχεδόν αμέσως- δεκτή την παραίτηση Μπίλη, ανακοινώνοντας τα εξής: «Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ομάδας, γίνεται δεκτή η παραίτηση του έως σήμερα προπονητή της ομάδας κ. Λεωνίδα Μπίλη. Τον ευχαριστούμε για τις έως σήμερα υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Ταουσιάνης (70’ Αποστολίδης), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Κολημήτρας, Ελευθεριάδης (59’ Ιβανίδης), Κόλα (46’ Κεμάλι), Κανελλόπουλος, Κυπτίου, Κρεββατάς

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουρατζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζής, Σέτος, Κορέτα (66’ Σφάκας), Ζενούνι, Γκίκας (70’ Γουτούλης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ Β’ ΟΜΙΛΟ
Μόνο πρώτος στο Β’ Όμιλο, ο Καραϊσκάκης έχει 13 βαθμούς και ακολουθεί η Νίκη Βόλου, με 11 βαθμούς. Αυτό, δεν φαίνεται στη παρακάτω βαθμολογία για τη Νίκη, λόγω της γνωστής τιμωρίας της από την ΕΠΟ (προσωρινή;), με μείον 6 βαθμούς.
Αναλυτικά:
ΑΕ Φαρκαδόνας-Οπούντιος 4-1
Οικονόμος-Πύδνα Κίτρους 1-1
Τύρναβος-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0
Πύρασος-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1
Φωκικός-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2
Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος 0-0
Πιερικός-Θεσπρωτός 0-0
Αχέρων Καναλακίου-Δωτιέας 0-0
Ρεπό: Αιγινιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Καραϊσκάκης 13
Δωτιέας Αγιάς 10
Εθνικός Φιλιπ. 9
Θεσπρωτός 8
Αιγινιακός 7
Πύρασος 7
Πύδνα Κίτρους 7
Οικονόμος 7
Ρήγας Φεραίος 6
Νίκη Βόλου 5
Αχιλλέας Νεοκαισ. 4
Φωκικός 4
Τύρναβος 3
Πιερικός 2
Οπούντιος 1
Φαρκαδώνα 1
Αχέρων Καναλ. 1
*Το ρεπό τους έχουν κάνει ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, η Πύδνα Κίτρους, ο Οικονόμος Τσαρίτσανης, ο Πύρασος και ο Αιγινιακός.
*Η Νίκη Βόλου έχει τιμωρηθεί από την ΕΠΟ με -6 βαθμούς, λόγω της περσινής αποχώρησής της από την Α΄Εθνική (και διεκδικεί την απάλειψη της ποινής στα αθλητικά δικαστήρια), καθώς και ο Πιερικός -6, για τη δική του αποχώρηση από τη Β’ Εθνική.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Φαρκαδόνα
Οπούντιος Μαρτίνου-Τύρναβος
Πύδνα Κίτρους-Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Εθνικός Φιλιππιάδας-Φωκικός
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αιγινιακός
ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου
Ρήγας Φεραίος-Αχέρων Καναλακίου
Θεσπρωτός-Δωτιέας Αγιάς
Ρεπό: Πιερικός


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…